L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 4 de desembre del 2014

PLENARI DE DESEMBRE 2014: Tavernes lluita contra l'atur amb la posada en funcionament del Taller d'Ocupació.




"Més de 500 persones han consultat als tècnics del Braç Treballador les bases de contractació i moltes han demanat ser inscrites en el llistat del Servef per iniciar el tràmit de sol·licitud" segons va informar al plenari el regidor de Foment, Josep Llàcer de Compromís.


El taller contractarà 30 alumnes-treballadors a través d'un procés de selecció dut a cap pel tècnic del SERVEF i sis tècnics municipals, entre ells el secretari general de l'Ajuntament que serà garant d'allò que vol el govern municipal: transparència, criteris objectius i la imparcialitat en la selecció.

La xifra de sis funcionaris municipals contrasta amb la que va regir en el taller de la passada legislatura: només era el tècnic del SERVEF i el tecnic AODL contractat per l'Ajuntament amb parentiu directe amb una regidora del PP.

El regidor de Compromís, Josep Llácer va confirmar que hi ha 266 sol·licituds que aspiren a ser contractats com a equip docent i de recolzament, cosa que fa directament la Generalitat. La convocatòria preveu la contractació d'un director, tres monitors, un auxiliar administratiu i un professor de suport per a l'educació bàsica.

El regidor de Foment Local també va informar que "els tècnics ja han avisat que no es pot fer cap avançament perquè no hi ha diners". En altres paraules: la Conselleria de Economia, Indústria, Turisme i Ocupació no avança res del cost total del taller (320.000 euros) i per tant Tavernes ho pagarà i després... a esperar a que li ho paguen!!! Un sacrifici més de l'Ajuntament en la lluita a favor de l'ocupació dels veïns.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan i on va a publicar-se la baremació de les 266 sol·licituds que aspiren a ser contractats com a equip docent i de recolzament?
La baremació la fa la Generalitat integrament?

La Cotorra de la Vall ha dit...



http://tavernes.es/images/stories/Documents/Foment/004140113.001%20Bases%20personal%20administratiu%20i%20docent%20TALLE%20OCUPACIO.pdf