L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 8 de desembre del 2014

Presentació dels equips del C.B. Tavernes



El pavelló s'ha omplert amb una gran presència d'afeccionats i familiars, amb un ambient ple d'alegria i que va mostrar l'aspecte més solidari amb una total col·laboració en l'arreplegada d'aliments no peribles per a destinar a Càritas. En total, més de cent quilos són els que s'han arreplegat. 

Arribat l'acte de la presentació dels equips, s'ha fet una crida a cada jugador individualment pel seu nom de cadascún dels dotze equips que formen el planter de C.B. Tavernes. Tots els equips anaven formant enmig de la pista per rebre els aplaudiments dels assistents.
 
Els parlaments han estat del president de l'entitat, David Llácer que ha agraït l'ajuda que rep el club de tots els que en forment part i ha aprofitat per fer una crida a tot aquell que desitge incolucrar-se mé formant part de la Junta Directiva.
 

Jordi Joan ha agraït la massiva presència d'afeccionats i sobre tot ha expressat el seu content per vore tants xiquets si xiquets dels quals recordava que, a més de ser el planter del club, són la garantia de que el club continuarà endavant amb força i el pavelló sermpre estarà ple. També ha agraït que els jugadors porten el nom de Tavernes en la samarreta i promocionen la platja vallera. 
 

L'alcalde ha recorda l'esforç i l'interés que té l'Ajuntament en el bàsquet a través del conveni i en la millora de les instal·lacions i ha demanat als jugadors que col·laboren en aquest manteniment cuidant-les perquè això permetrà poder invertir més en la seua millora. 


Jordi Joan ha donat les gràcies als treballadors municipals perquè sempre tenen a punt les instal·lacions i ha desitjat sort als equips locals i èxits en les competicions.
-