L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 12 de desembre del 2014

Sico Fons presenta "Un sol esglaiat" a la Casa de la Cultura aquesta vesprada a les 7



Sico Fons presenta avui divendres la seua darrera novel·la "Un sol esglaiat". La presentació serà a càrrec de Jaume Talens i com diu l'autor en la nota d'avís de l'acte " si pots vindre serà un plaer hi veure't... i damunt procuraré portar-me bé i no avorrir massa la gent". Segur que no, Sico, que totes les teues presentacions han estat amenes, distretes i divertides i sempre has sabut envoltar-te de bona gent assenyada per a presentar els volums. 

I de què ens parla el Sico a "Un sol esglaiat"? Doncs ells mateix ho diu: Una història d’amor, desamors, tendresa, odi i, sobretot, males consciències, que tal volta no acaba -o no comença- tan bé com voldríem. Fins ací l'explicació. Esperem saber-ne més aquesta vesprada del 12 de desembe a partir de les 7  a la Casa de la Cultura.

I com ja sabeu, Sico Fons, és el nom literari de Francesc Antoni Asensio Fons (Tavernes de la Valldigna, 1963), persona que es dedica a escriure, a fer articles d'opinió i a més a exercir oficis, com ara muntador de mobles, collidor de taronja o apicultor –activitat que encara practica, per herència familiar.

Té publicats molts i molts llibre (confiem no deixar-nos en cap): L’udol de la sirena (2001), Els crits de la follia (2004), Infants adormits (2005), Parelles imperfectes (2006)., El desfici dels herois (2008), Un estiu a l'infern (2010), "Humors Agres" (2012), “Garbí de Malfiar, de rodamón a joglar” (2013) “Crònica perplexa d’un exèrcit” (2013). I ha guanyat, entre altres el III Premi Literari de Constantí de Tarragona, el VII Certamen de Cuentos “al margen” i el Premi Nacional de Microrelats “El Basar” 

També ha col·laborat en premsa a Turia, el Diari Levante, el Temps, l’Avui o L’Avanç i és col·laborador habitual a La Veu de la Valldigna, Quinzedies de la Safor i Gandia Express. Confiem en vore'l també alguna vegada per aquestes pàgines com a articulista.