L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 5 de desembre del 2014

Tavernes aposta pels joves artistes locals i de la comarca amb l'exposició col·lectiva "Creart Jove 2014".


La regidoria de Joventut, que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llácer, ha organitzat aquesta mostra col·lectiva itinerant d’art jove de la Safor, "Creart Jove", dins de les activitas de la "XI Trobada de Joves de la Safor". La mostra serà inaugurada el divendres, dia 5, a les 19 hores a la Casa de la Cultura i es podrà visitar fins el 16 de desembre en horari de 18 a 20 hores.

El regidor Josep Llácer ha remarcat "l'aposta d'aquest govern pels joves. Seguim promocionant la creació i el talent artístics dels joves de Tavernes i també de la Safor-Valldigna alhora que col·laborem amb la Mancomunitat i fem comarca".

El regidor ha explicat que es tracta d'una exposició d’art col·lectiva de caràcter itinerant pels municipis de la comarcada i realitzada pels joves creadors de la comarca usant un conjunt de tècniques artístiques molt actuals cas del graffiti, fotografia o audiovisuals sense oblidar altres més tradicionals com el dibuix, gravat, escultura o pintura.