L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 18 de desembre del 2014

"Xara i Bolomor" el dijous, dia 18, a les 18 hores a la Casa de la Cultura

La Casa de la Cultura ofereix aquest dijous dia 18 a partir de les 18 hores la presentació de "Xara i Bolomor", uns personatges tendres i plens de comicitat que naixen i naveguen en les arts escèniques. No estan tancats en un món de fantasia, viuen en un món real que compartiran amb tothom.

Xara i Bolomor són creadors i provocadors d’emocions, sentiments, sensacions i també de rialles. Es ficaran en embolics i buscaran la complicitat amb el públic per a aconseguir empaties i també respecte. Faran brollar les rialles a través de seua particular mirada del món i dels seus intents de volar per damunt dels fracassos.

Xara i Bolomor seran:
- Naïfs, ingenus, però no infantils.
- Entusiastes, s’emocionaran amb allò que reben i allò que ofereixen.
- Vulnerables, no són super herois fantàstics, no es defenen però són atrevits.
- Desmanotats, estúpids i alhora enginyosos i resolutius.
- Curiosos, ocurrents.
- Somniadors i realistes al mateix temps.
- Clars, el públic han d’entendre les seues intencions i els seus actes.
- I per damunt de tot seran HONESTS.

Xara i Bolomor estaran en el teatre i en algunes situacions que es considere sempre acompanyats de la PARAULA generadora d’alegria, amistat, confiança i respecte.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran actor valler el personatge Bolomor, representat per Jordi Grau, el Zurdo, que tingau sort