L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 20 de gener del 2015

Compromís demana 8 milions per als joves de la Safor-Valldigna i acabar amb "el enchufismo" a l'IVAJ-Generalitat Jove



Compromís demana al Consell del PP concedesca els 8 milions que li corresponen a la Safor-Valldigna del Fons de Garantia Juvenil i no els 2 milions que té dedicats ara. Per ala formació política, el fracàs de les polítiques del Consell del PP en ocupació juvenil és més que evident i considera que el Consell ha d'assumir-ne la gestió i no donar-la a una empresa privada com ha passat fins ara.

Compromís ha recordat que va presentar en els Corts mesures per a millorar la situació laboral dels joves, mesures que foren rebutjades pel PP, que tampoc va acceptar un major control en la concessió de beques de formació i l'engegada d'un pla d'igualtat retributiva per a dones i homes.

Compromís ha exigit que no es renove la concessió del servei Emprenjove a empreses "on la meitat dels treballadors són dirigents del PP" i exigeix al Consell del PP que assumisca el servei de suport a emprenedors, gestionat fins el passat diumenge per l'empresa privada Atlas Servicios Empresariales. 


Gestió privada i "enchufismo".

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), dependent de la Conselleria de Benestar Social, té 13 oficines IVAJ-Generalitat Jove  repartides per 12 comarques valencianes i amb
la seua gestió privatitzada.

Compromís ha denunciat el “enchufismo” després d'aconseguir la documentació de l'empresa Atlas Servicios Empresariales a la qual el gener del 2012 se li va adjudicar la gestió de les oficines per un import d'1.041.232 euros. La llista de treballadors contractats per l'empresa per a dur a cap la gestió inclou molts regidors o càrrecs de les joventuts del PP.

Segons Compromís, entre ells figuren el president del Comitè d'Ètica de Noves Generacions (NN GG) a València, Gonzalo Mallea; el regidor d'Ademús i membre de l'executiva de NN GG, Raúl Segarra; el sotssecretari d'Educació de NN GG a Castelló, David Murria; o la dirigent de NN GG d'Alacant, Lucía Andrés. 

Compromís indica que també estan o han estat contractats María Jesús Albiol Roca, regidor de Peníscola; Rosana Martín Rausell, regidor de La Pobla de Vallbona o Heber Maximiliano Doncel, secretari Executiu d'Organització de NN GG; Jorge Roca López, secretari d'Esports de l'executiva del PP de Xàtiva; el vocal de l'executiva del PP saguntí Juan Carlos Sánchez Vicente; la exconcejal d'Elx del PP María Teresa González Salva; el membre de l'executiva popular de Redovà, Roberto Teruel Martínez o l'integrant de la candidatura municipal popular de Requena en 2007, Antonio Giménez Pedrón. També l'actual secretari general de l'IVAJ i president dels NNGG, Juan Carlos Caballero, va treballar en Emprenjove.

Aquesta trama és un insult als milers de joves valencians que han d'abandonar la nostra terra per manca d'oportunitats. Sembla ser que l'única política del PP valencià per a crear ocupació és col·locar als seus en els institucions i organismes públics”, afirma Compromís.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No són endollats,són assessors de confiança. Us sona?

Anònim ha dit...

I tant que són "enxufats".