L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 5 de gener del 2015

Compromís lliura 140 quilos de menjar a Creu Roja dins de la campanya de caixes solidàries



 
El col·lectiu de Compromís de Tavernes ha aportat sobre els 140 kg. de menjar no perible a la campanya "300 Caixes Solidàries", uns queviures que han estat totalment adquirit en tendes i botigues familiars de la localitat.

Compromís de Tavernes ha aportat com a col·lectiu un total aproximat de 140 kg. de menjar no perible adquirit en comerços i botigues de la localitat. Cal significar que aquesta quantitat, encara que és aportada pels membres del col·lectiu, és independent i a banda de les aportacions personals fetes tant pels militants com pels simpatitzants en els diversos actes solidaris organitzats a Tavernes al llarg de les festes.

L'adquisició d'aquest menjar no perible ha estat feta en les tendes i botigues tradicionals de la localitat i amb això s'ha volgut significar el recolzament a la campanya que des de fa dècades du a cap el col·lectiu de recolzament al comerç local.

Compromís ha lliurat aquests aliments a Creu Roja de Tavernes, i ha estat el seu president Eugenio Meló qui se n'ha fet càrrec en nom de l'entitat. La fotografia recull el moment de la donació en la seu de Tavernes.