L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 1 de gener del 2015

El Cap d'Any a la Plaça Major


Un any més un grup de vallers i valleres es reunien a la Plaça Major per donar la benvinguda al 2015, i ho volien fer al toc de campanes del rellotge de l'Ajuntament. Però la cosa no va reeixir, i un any més la maledicció de les campanades del rellotge de l'Ajuntament, es va complir i les campanades no vas sonar. 
Fa més d'una setmana, l'Ajuntament havia engegat el mecanisme que les fa sonar per tal de comprovar el seu bon funcionament,  però ho va haver de deixar perquè com denunciava un diari comarcal el so de les campanades a mitja nit molestava al veïnat. 

Siga com siga, si  el rellotge no estava ben ajustat quan fa uns dies van deixar de sonar per no molestar al veïnat; siga perquè les màquines tenen això, que es desbaraten quan menys ho esperes, o perquè realment hi ha una maledicció un any mes, els assistents...  sense campanades.

Ara, no va haver problemes segons ens diuen: el raïm se'l van empassar igual, van ballar un poc al ritma de la discomòbil i van beure un poc de cava, que allò que realment importava era entrar a l'any nou amb alegria.

Molt bon any 2015 a tots i a totes, lectors i lectores, amics i amigues... encara que les campanades de la casa de tots, no van sonar!!!
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

L'any que ve toca tindre campanades. Any si any no... l'any que ve camapanades.
Que la disco mobil porte les campanades preparades i aixina segur que no falla.

Anònim ha dit...

Com es pot comprovar en les imatges que publiqueu, i jo estava allí, no érem més de tres cents en la Plaça Major comptant també xiquets.
El Levante d'això en diu:
"como en Tavernes de la Valldigna, donde también hubo una gran afluencia de público a la plaza Major"

De les 10.000 persones del Festivern no diu res, eixe event ni el nomena. Per a eixe dia ni va existir.

Anònim ha dit...

Ací no feia falta carpa no... com pot aguantar la gent en eixes condicions???Vergonya!

Anònim ha dit...

Quines condicions?
Eixa nit del dia 31 no feia tant de fred i a la plaça s'estava com un dia normal d'hivern a la nit.
Tu no estaves allí, jo sí, Per cert, estic en una de les fotos i no porte abric ni res paregut. I com es pot vore ni la gent fa cara de passar fred, com no em vam passar.
Sempre hi ha algu amargat i vol amargar la vida als demés.