L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 22 de gener del 2015

El cens per a les primàries de Compromís es tanca amb més de 40.000 persones inscrites

Dimecres a les 23:59 hores s’acabà el termini d'inscrpció per participar en la votació de les primàries de Compromís a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals. 
 
Han estat 40.175 les persones inscrites en el cens, 11.534 són militants o simpatitzants de la coalició o dels partits que la composen i la resta, 28.641, són ciutadans i ciutadanes que des del passat 4 de desembre s’han apuntat expressament per poder votar en les primàries de Compromís. 
 
La comissió electoral de les primàries de Compromís enviarà ara el cens a cada col·lectiu local per què procedisquen a la seua revisió per a la qual tenen de termini fins el dia 26 de gener. La votació de les primaries tindrà lloc entre el pròxim 28 i 30 de gener de forma telemàtica i el dia 31 de forma presencial en les urnes que s’habilitaran per tot el territori.
 
La candidata de la coalició a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, ha considerat que “la xifra d’inscrits per a les primàries que hem assolit és molt positiva, és espectacular. Este gran nombre d’inscrits demostra que quan es convida a la ciutadania a participar s’obté una resposta positiva, la qual cosa vol dir també que el sistema de primàries que hem posat en marxa és el que la gent estava esperant”.
 
Des de Compromís s'anima a tots els inscrits a què ara participen en la votació perquè el nivell de participació siga el més alt possible. També ha expressat a tots els homes i dones que s’han apuntat per a confeccionar les llistes per a Les Corts i els ajuntaments que ara formen part del gran Compromís que es va construint en l'any del canvi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Xe, que els ha passat als socialistes de tavernes? Tres persones tan representatives i arrimades al psoe ara s'apunten a les primàries de Compromís i tot? Amb quin objetiu? Tots ho sabem. Es que van a canviar de partit o algu d'ells vol fer la "pilota" a Compromis. O potser es la seua nova forma de fer politica bruta...