L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 8 de gener del 2015

FESTIVERN 2014: Amb el desmuntatge de la carpa, el Festival 2014 ens diu adéu



Aquests dies ha tingut lloc el darrer acte del Festivern 2014: com veieu a les imatges, el desmuntatge de la carpa que ha acollit els concerts del que es considera el millor Festivern pel nombre d'assistents, d'actuacions, per l'ambient festiu que ha viscut Tavernes.

Han estat dos dies d'actuacions musicals, de celebracions esportives, de germanor de vora 10.000 joves (segons els càlculs) que han conviscut i han fet de Tavernes la seua casa. Dos dies sense cap incident i amb una bona mostra del civisme i educació del jovent.

S'obri ara un parèntesi en el Festivern, un parèntesi potser de dubte, d'inquietud en molts joves en pensar que és any electoral i, el resultat dels comicis, pot condicionar-ne la celebració. Els veïns de Tavernes sabem que, segons el color de l'Ajuntament, tindrem o no Festivern.



Hem vist una bona mostra de quin és l'interés del PP: enfonsar-lo, criticar-lo, usar el que calga, fins i tot a mentir tergiversar en notes de premsa sobre permisos i condicions de seguretat, a pesar de les certificacions tècniques i la inspecció de la Policia Autonòmica.

Tot els val per desprestigiar, siga el Festivern com al govern de Compromís, el partit que ha fet possible que durant quatre anys la nostra ciutat l'haja acollit, uns quatre anys que podem dir han servit perquè el Festivern cresquera i guanyara en qualitat.

A Tavernes sabem que, amb un govern de Compromís, ha guanyat el Festivern i ha guanyat Tavernes: projecció de la ciutat, injecció econòmica a comerços, bars i restaurants i com no, hem guanyat una ciutat jove, i amb el jovent hem tingut alegria, dinamisme, il·lusió i entusiame, i amb els joves hem vist ciutadans que han gaudit d'una nova cara per Cap d'Any, molt lluny de la solitud i tristor habitual d'altres temps.
 
Hem de fer possible quatre anys més de Festivern. A Tavernes, hem de prendre un compromís per aconseguir-ho. Hi ha un camí sabut i que cal fer efectiu el pròxim 24 de maig. Nosaltres també hem agafat el compromís de treballar perquè els pròxims quatre anys Tavernes continue essent la seu del Festivern i el centre de les comarques centrals. Compromís en tenim, i anem a treballar perquè siga possible.
 

Si hi ha compromís, el Festivern 2015, a desembre, de nou a Tavernes!!!