L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 1 de gener del 2015

FESTIVERN 2014: Tota la zona al voltant de la carpa, ben neta des de bon matí.

Un any més, els últims sons de la música del Festivern era substituït en zona pel so de les maquines de la neteja de l'empresa FCC, que encara no era de dia clar ja havia iniciat i tenia pràcticament enllestida la neteja de la zona urbana al voltant de l'envelat on s'han celebrat les actuacions musicals.

Una bona faena feta per l'encarregat i operaris de FCC que per quart any consecutiu demostren la seua professionalita i bon fer. I no oblidem que 10.000 persones són les que han participat, d'una manera o altra, en les activitats i espectacles programats pel Festivern. 

Al llarg del matí s'està procedint també a la neteja de la resta de la ciutat, seguint la planificació d'actuació en neteja que hi havia marcat i que contempla, un any més, que serà demà  quan s'atendrà les zones d'acampada una vegada estiga lliure de campistes.
La previsió és que demà dissabte, a migdia, totes les tasques de neteja derivades del Festivern estiguen concloses i Tavernes visca en la normalitat.
-


.