L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 12 de gener del 2015

La Falla Passeig presenta les seus falleres majors


La Comissió de la Falla Passeig ha exaltat aquest passat cap de setmana a les Falleres Majors d'enguany, el 2015, senyoreta Paula Enguix Tormo i a la xiqueta Maria Morant Padilla com a Fallera Major i Fallera Major infantil respectivament, que va estar acompanyades pels presidents Toni Gómez i José Padilla. L'alcalde, Jordi Joan, va transmetre a Paula Enguix la felicitació de la l'Ajuntament.

L'exaltació ha tingut lloc en l'auditori de la Casa de la Cultura, i han estat dos actes molt entranyables i plens de sentiment. La Falla Passeig en aquesta ocasió ha desenvolupat dos actes on els efectes de llum han estat els protagonistes. Desenes de fallers han acompanyat a Paula i Maria ens els primers actes de la comissió.

Un moment molt emocionant va ser el moment en que el pare de Paula Enguix li va dirigir unes paraules en off, essent el seu germà qui li va oferir la banda.

Els actes, a més de servir per a l'exaltació de Paula Enguix Tormo i  Maria Morant Padilla, a les quals donem l'enhorabona, va acomiadar a les falleres del 2014, Alexandra Palomares Camarena i Eugenia Pérez Salinas.


 Els integrants del quadre artístic van oferir sengles espectacles musicals als presents en els dos actes d'exaltació.

- Agraïm les fotos que ens han facilitat de l'acte

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla Passeig!!