L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 5 de gener del 2015

Els Reis d'Orient arriben avui a Tavernes. Aquest matí estaran a la platja i, a la vesprada, visitaran la ciutat


Els Reis d'Orient visitaran avui dilluns, dia 5, pel matí la platja de Tavernes, unes hores abans de l'arribada aquesta vesprada a la ciutat. Ses Majestats han decidit fer una parada en el seu camí, per descansar del seu llarg viatge i així conéixer els xiquets i xiquets de la platja i compartir amb ells unes hores d'entreteniment i jocs.

Els Reis d'Orient tenen prevista l'arribada a l'escoleta de la platja a les 11 del matí. En eixe lloc s'organitzarà el seguici reial que acompanyarà Ses Majestats i els patges en un recorregut per la platja dalt d'un carruatge de cavalls i precedits pel vehicle de la Policia Local.

A les 12 de migdia està prevista la tornada a l'escoleta de la platja, on hi ha organitzada una recepció a tots els xiquets i xiquetes, per continuar amb una festa amb castell inflable, jocs i tallers per als menuts com manualitats, papiroflèxia i conta contes, entre altres.

El regidor de Turisme, Josep Llácer, ha mostrat la seua satisfacció "perquè enguany els Reis d'Orient han triat la nostra platja per descansar unes hores abans d'arribar a Tavernes, un temps que aprofitaran per visitar els xiquets que hi viuen. L'Ajuntament i ACEPLAT estem preparant conjuntament la seua arribada amb molta il·lusió, esperem que els agrade la visita i que tinga continuïtat els anys següents".


ELS REIS D'ORIENT A LA VESPRADA A TAVERNES


Ses Majestats els Reis d'Orient, després d'un descans, continuaran viatge cap a Tavernes, on està previst arriben sobre les 5 de la vesprada a la Plaça del Poliesportiu. Allí es formarà el seguici reial, que els acompanyarà pels carrers de Tavernes seguint el recorregut habitual, Passeig Colom, Prado Comarcal, Carrer València, Carrer Major i fins arribar a l'Ajuntament on seran rebuts per l'alcalde, Jordi Joan, autoritats locals i fallera major, Sara Tur.

L'alcalde lliurarà als Reis d'Orient la clau de la ciutat enmig d'un espectacle de llums i so, i focs d'artifici