L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 4 de gener del 2015

L'Ajuntament de Gandia i el PP - una vegada més - rebutgen el valencià



 
El PP, una vegada més, demana disculpes per parlar en valencià en el territori valencià. Si primer va ser l'alcaldessa de Torrent, i ara consellera d'Ensenyament valenciana, Maria José Català qui va demanar "perdó" en un míting del PP per parlar valencià i ho va considerar com un defecte ( "És la meua llengua materna. Tinc aquest defecte" - va dir) ara li ha tocat el torn a l'Ajuntament de Gandia, que es va disculpar el passat divendres per usar el valencià en els perfils institucionals d'internet. 

Un usuari, va dir textutalment com podeu llegir "Coño, hablad español, ostias, que sois españoles y el árbol de mi pueblo es más grande que ése", tot un exemple de mala educació i frases grolleres. Pot ser no mereixien ni una resposta, però l'Ajuntament de Gandia, governat pel PP, va preferir com no ajupir-se, despreciar el valencià i deixar de costat que la Constitució i l'Estatut d'Autonomia o la LLei d'Ús del Valencià empara usar la nostra llengua. I la resposta va ser, la disculpa: "Nuestras disculpas, Toñi. Como verás, la mayoría de publicaciones están en castellano para que lo entienda todo el mundo, pero de vez en cuando nos gusta publicar en valenciano. Un saludo"

Una total desconsideració - una vegada més- dels que presenten lleis sobre senyals d'identitat i allí diuen que la llengua és prioritària i fonamental. Molt bon exemple de la seua llei és la que fa el PP!!! 

Compromís indicava de seguida que "els governs del PP només recorden que parlem valencià el 9 d'octubre i contínuament rebutgen la nostra llengua i a tots aquells que la parlem".