L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 15 de gener del 2015

L'Ajuntament facilita als ciutadans acollir-se al Pla Mensual de Pagament d'Impostos


L'Ajuntament dóna facilitats per a pagar els impostos i taxes
La regidoria d'Hisenda ha ampliat el termini per sol·licitar l'acolliment al Pla Mensual de Pagament d'impostos fins el pròxim 23 de gener. Fins eixe dia, els veïns que ho desitgen poden sol·licitar a l'Ajuntament el fraccionament mensual en el pagament conjunt dels impostos i taxes municipals.

El regidor d'Hisenda, Perfecto Benavent, de Compromís, ha confirmat  l'ampliació del termini amb l'objectiu de beneficiar els ciutadans i facilitar-los el pagament d'impostos i taxes de manera mensual. El regidor ha remarcat que enguany és el primer any que s'aplica la modificació de l'ordenança i la voluntat del govern municipal és donar el màxim de facilitats perquè els ciutadans interessats puguen acollir-se a aquesta millora en el pagament d'impostos i taxes municipals.

El responsable de l'àrea d'Hisenda ha indicat que "el Pla Mensual de Pagament permet fer ingressos periòdics pel deute anual corresponent a l’Impost sobre Béns Immobles, tant urbana com rústica, l'impost de vehicle, la taxa per aprofitament especial de la via publica amb entrada de vehicles, la taxa de recollida de residus urbans i l'impost sobre Activitats Econòmiques. El pla presenta la millora que no es cobren interessos de demora, i només s'exigeix com a condició que la quota mensual mínima siga de 50 euros i domiciliar tots els rebuts en un mateix compte bancari".

El plenari del dia 6 d'octubre de l'Ajuntament de Tavernes va aprovar la modificació de l'Ordenança Fiscal General, on es contempla, entre altres punts, la possibilitat del fraccionament. El termini de sol·licitud per enguany, primer any de l'aplicació, s'ha marcat fins el pròxim dia 23. 
-