L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 de gener del 2015

L'Ajuntament millora les instal·lacions escolars del CEIP Magraner



Obres en el centre
L'Ajuntament de Tavernes millora les instal·lacions escolars del CEIP Magraner. La regidoria de Contractació i Obres executa un conjunt d'obres en les antigues cases dels mestres amb l'objectiu d'habilitar un espai que es dedicarà a sala d'usos multiples del centre escolar.

 
La regidoria d'Obres i Contractació, que dirigeix la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, està duent a cap un projecte de millora en el CEIP Magraner consistent en l'habilitació del primer pis de les antigues cases dels mestres, per tal de dotar al centre d'un ample espai que es dedique a sala d'usos múltiples.

Llum Sansaloni ha explicat que "estem habilitant un espai diafà que aprofite per activitats complementàries del centre i d'us de la comunitat educativa, com poden ser servir de sala de conferències o xarrades a pares i a alumnes, sala d'audicions musicals, reunions de l'AMPA, entre altres". 
 
 
Proves de càrrega
Les obres consisteixen en un canvi del paviment, després d'haver tombat els tàbics de separació, i altres millores generals. La regidora ha indicat que "les obres suposen una inversió aproximada de 8.000 euros dels fons municipals".

Abans d'iniciar les obres, es fan efectuar una proves de càrrega en aquest edifici, amb un cost sobre els 2.400 euros, proves que també es fan dur a cap en el CEIP Sant Miquel, en previsió de futures actuacions en eixe centre. 
-