L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 4 de març del 2015

L'ESTAT DE LA QÜESTIO: És temps d'eleccions



És temps d'eleccions i sembla ser que per alguns tot val. I encara en vorem de més grosses. És també un temps on, un dia sí  i un dia també, el PP és notícia pels casos de corrupció, pels imputats d'aquest partit en molts afers judicials.  Els últims: assabentar-nos que, segons els informes policials, la Caixa B va pagar part de les campanyes electorals del 2007 i del 2008.

És també temps de continuats afers judicials per corrupció i balafiament dels recursos públics,  amb gent del PP implicada, i no simples militants, sinó la cúpula del partit valencià (Camps, Blasco, Costa, Jhonson, Milagrosa Martínez... etc etc i etc).
 
És temps també on  el PP té problemes en confeccionar llistes municipals perquè hi ha pocs candidats que recolzen amb llur presència les llistes d'un partit que ha fet de la corrupció  una manera d'actuar. Ningú vol escoltar com li diuen: Tu també ets com ells, de corrupte?.

És temps de problemes per al PP, i en tenen ací a Tavernes i a tot arreu. I com eixida, la maniobra de distracció, desviar l'atenció dels vallers i valleres dels problemes que tenen a nivell local. I llancen que Compromís ha donat treballs en tota la legislatura per valor de 106.00 euros a una empresa del poble, de la qual és administrador el germà de la regidora Llum Sansaloni. 

Cal desmentir això: l'Administrador de l'empresa no és germà de la regidora com acusa el PP. Hi ha una coincidència en cognoms, però l'Administrador no és germà. 

 El PP calla, no diu res i es va el llonguis, sobre els 120.000 euros que ells quan eren govern van contractar a la mateixa empresa durant els anys 2010 i 2011. I les circumstàncies no han canviat: un soci de l'empresa era germà de regidora, la passada legislatura i aquesta.

L'empresa es dedica a jardineria, jocs infantils, manteniment de camps de gespa i serveis en general. És l'única en el poble que fa aquests treballs. A més, és una de les millors empreses especialistes de l'Estat en el seu camp d'actuació i treballen per tota Espanya per la qualitat, professionalitat i prestigi dels serveis que ofereixen.

Ningú ho nega: l'Ajuntament ha contractat aquesta empresa per dur a cap diverses obres menors de manteniment de jardineria, de reparació de jocs infantils i alguna d'aqueixes obres s'han fet, fins i tot, amb subvenció de la Diputació. En total: 106.000 euros, o siga una mitjana de menys de 30.000 euros en els vora quatre anys de legislatura. Ells li van contractar obres en menys de dos anys per valor de 120.000 euros.


L'Ajuntament no ha fet altra cosa que contractar una empresa del poble, amb treballadors del pobles, i repercussions del treball en el poble per a eixes obres. Aquesta empresa ja va treballar per l'Ajuntament en passades legislatures, amb un govern del PP, i també Llum Sansaloni era regidora.

El PP si que podia contractar aquesta empresa del poble  i ara acusen Compromís de fer igual. ¿O és que realment el que volien és que es contractara alguna empresa de fora?  Els contractes, com el PP ha comprovat i per això ho reconeix, són legals i compten amb l'informe a favor d'Intervenció i del tècnic cap de Contractació i tot el procés ha estat vigilat i efectuat sota la més estricta legalitat. Tot legal, com reconeix el PP.

El que es inconcebible és que el PP vulga donar lliçons de moral i  ética a ningú. Formula 1, Noos, Gurtel, Cas Blasco, Brugal, PGOU d'Alacant, el Fraga de Castelló, en el balafiament en els diners publics (Terra Mítica, Arts i les Ciències, aeroport de Castelló, Ciutat de la Llum...) són exemples de que no poden donar lliçons a ningú i menys encara a Compromís.

Els que haveu arruïnat Tavernes, amb despeses com dedicar 1'4 milions en palmeres (ara Compromís les ha aconseguides debades) i similars, o vora mig milió en serveis de seguretat, els que per damunt de tot imposareu a la ciutat la destrossa i despesa de vora 1'8 milions d'euros en l'aparcament, el que haveu fet una piscina inservible i ruïnosa, els que haveu destrossat mig terme venent falses il·lusions de PAIs... no esteu en condicions de donar lliçons d'ètica a ningú.

I que eixa acusació la faça un partit que, en els darrers quatre anys, l'única cosa que ha aconseguit, ha estar facilitar un camp de gespa a Benifairó i Barx, res a Tavernes. Pel que es veu, el PP de Tavernes i el seu assessor està molt obsessionat en les empreses dedicades a la jardineria o similars. ¿per què serà?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Amics de la Cotorra, estic convençut que allò que al PP li sap malament no és que siga una empresa on és soci el germà de Llum.
Estic convençut que allò que ha fotut al PP es que l'Ajuntament no haja fet com Barx i Benifairo, que no hagen contractat a l'empresa que ha fet la faena a Benifairo i a Barx: MJP SISTEMAS TECNICOS SL

Nomes cal vore en este enllaç qui es el gerent i es compren tot

http://www.infocif.es/ficha-empresa/mjp-sistemas-tecnicos-sl

Anònim ha dit...

I ens podem preguntar: ¿si en compte d'esta empresa es un altra, les obres son bones?. L'empresa va facturar un total de 120.000 euros a l'Ajuntament amb govern del PP durant els anys 2010 i 201.
El preu de les obres són els que van establir en els contractes, no hi ha desviacions ni augment per diferències en els treballs.
Una reflexió sobre esta noticia: si, són 106.000€ el que pugen les obres, pero no es diu el cost de les mateixes. Es parla com si esta empresa s'haguera embutxacat 106.000€, en quatre anys, quant aixo és molt llunya a la realitat.
Hui en dia totes les empreses que treballen per a la Administració saben que els beneficis són minins, pràcticament canviem els diners, con se sol dir en forma col•loquial, és a dir, són per a cobrir les despeses que té l'empresa.
També hem d'aclarir a l'opinió pública i desmentir al PP que l'Administrador de l'empresa no és germà de la regidora, encara que tinga un cognom coincident.

Administració de l'empresa

Anònim ha dit...

Tinc entens que el Administrador de l'Empresa es familiar directe de un regidor del PP.

Anònim ha dit...

Anònim de les 9:13:00 - Tens por a dir les coses pel seu nom? Administrador Único: CHOVER CAÑAMAS MIGUEL ANGEL

Anònim ha dit...

Que va! Si la gent busca, pensa més les coses i les relaciona més.
Si ho dones fet passa més.

Anònim ha dit...

Crec que el de les 17:09 i de rebot La Cotorra incompleixen la llei de protecció de dades seguent dades personals.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Es una informació que està a l'abast de tothom en l'enllaç que es diu adalt i que tornem a posar per si no l'havia vist perquè ho comprove vosté

http://www.infocif.es/ficha-empresa/mjp-sistemas-tecnicos-sl

Anònim ha dit...

Miguel Angel Chover no es familiar de ningún regidor,esteu faltant a la veritat i no sols esteu facilitant informació privada esteu utilitzanla per a criticarla a ell i a la empreresa.
Per tant crec que si esteu infringint la llei. Ara vosaltres sabreu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ací no s'ha dit en cap moment, ni nosaltres ni cap comentarista, que siga regidor o familiar de regidor. No ens acusa de coses que no hem dit.

Aci només s'ha dit que hi ha una empresa que ha fet una faena a Benifairó i Barx i que disposa d'un administrador únic.

Les dades que s'han dit son públiques, refrendades en centenars de noticies en la xarxa, en documents oficials dels ajunaments implicats i en deseness de web d'informacio empresarial on consten publicament dades de l'emrpesa i el nom del administrador unic.

Ací te vosté més informació:

http://www.lasprovincias.es/safor/201501/08/benifairo-mejora-campo-futbol-20150108001304-v.html

http://www.benifairo.org/wpb/wp-content/uploads/2014/08/Anunci-adjudicaci%C3%B3-projecte-millores-camp-de-futbol.pdf

http://www.benifairo.org/wpb/wp-content/uploads/2014/08/Anunci-instal%C2%B7laci%C3%B3-gespa-artificial-camp-de-futbol.pdf

http://legislacion.derecho.com/anuncio-02-setiembre-2014-ajuntament-de-benifairo-de-la-valldigna-5883179

http://www.boletinesoficiales.com/documentacion/concurso/documento/Instalmiddotlacio-Gespa-Artificial-Camp-Futbol-Municipal,50530280/

http://www.dival.es/sites/default/files/secretaria/3.%20VERTEBRACION%20DEL%20TERRITORIO%20PROVINCIAL.pdf

http://www.dival.es/sala-prensa/content/benifairo-de-la-valldigna-instalara-cesped-artificial-en-su-campo-de-futbol

http://www.dival.es/sala-prensa/content/benifairo-de-la-valldigna-beniparrell-massalaves-y-massanassa-recuperan-y-mejoran-infraestru

http://www.infocif.es/ficha-empresa/mjp-sistemas-tecnicos-sl

http://www.einforma.com/servlet/app/prod/DATOS_DE/EMPRESA/MJP-SISTEMAS-TECNICOS-SL.-C_Qjk4NDk1MDk2_de-VALENCIA.html

http://www.axesor.es/Informes-Empresas/7464436/MJP_SISTEMAS_TECNICOS_SL.html

http://www.informacion-empresas.com/Empresa_MJP-SISTEMAS-TECNICOS-VALENCIA.html

http://www.empresia.es/empresa/mjp-sistemas-tecnicos/

https://www.dival.es/cooperacion-municipal/sites/default/files/cooperacion-municipal/AnuncioApruebaAyudas%20CI%20sept%20BOP%202013-10-01.pdf

http://www.arturf.es/blog-2/cesped-deportivo/finalizado-la-instalacion-del-cesped-artificial-en-barx-valencia

http://www.arturf.es/blog-2/date/2015/2

http://www.barx.es/ca/ajuntament/perfil-del-contractant/category/28-mesa-contratacion-cesped-campo-futbol

Ara si voste s'esta referint al comentari de les 11:16 està ben clar que es refereix a l'empresa del poble que s'indica en la nota del PP no a l'empresa mjp Sistemas Tecnicos SL.


La Cotorra de la Vall ha dit...

No anem a publicar cap comentari més en referència als camps de futbol de gespa artificial de Benifairó o Barx.
Ni guarda cap relació amb la noticia ni anem a entrar en polèmiques.