L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 8 de març del 2015

Ahir es van iniciar les activitats d'Oci Nocturn



Entre 25 i 30 joves entre 12 i 17 anys van participar ahir dissabte per la nit en l'inici de les activitats que ha organitzat la regidoria de Joventut de Tavernes dins del programa titulat "Oci nocturn" i que es va dur a cap a la Casa de la Cultura. 

Les activitats del programa es desenvoluparan fins el mes de juny dirigides a joves de 12 a 17 anys en la Casa de la Cultura i ara amb motiu de les falles, gaudiran d'una aturada en les activitats fins el dia 21, dissabte, que es tornaran a reprendre amb un taller de "Cinema Jove". L'activitat d'ahir va estar dedicada a un taller de circ.
 
El regidor de Joventut Josep Llácer, de Compromís, ha indicat que la proposta "Oci nocturn" persegueix com a objectiu "posar a l'abast de la joventut un ventall d'activitats i alternatives per als moments d'oci de les nits de dissabte, de manera que impliquen la utilització saludable i positiva del temps d’oci, i recuperar el poble com espai d’encontre dels joves durant el cap de setmana". 
 
  Altres dels objectius és fomentar l’ús d’espais públics a l’abast de tots els ciutadans i ha explicat que aquesta alternativa no només va dirigida als joves sinó que inclou la tranquil·litat dels pares i el reviscolament de les noves generacions. 
Les activitats d’oci nocturn estan desenvolupades per dos monitors, mentre les activitats puntuals, com ahir el taller de circ, corren a càrrec de  persones expertes i amb experiència en programes d’oci nocturn i acostumades a treballar amb joves d’aquestes edats.

La proposta de la regidoria de joventut contempla la realitzacio d'activitats dirigida als joves entre 12 i 17 anys a celebrar al llarg dels mesos de març, abril, maig i juny els dissabtes de 21 a 00 hores en la Casa de la Cultura.