L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 10 de març del 2015

Avui fa 20 anys que Ovidi Montllor "fa vacances"

Una de les efemèrides més destacades d'enguany serà la commemoració dels vint anys de la mort de l'alcoià Ovidi Montllor. Cantant, actor i referent de la lluita d'aquest país, Montllor va morir-se el 10 de març de 1995 per un càncer d'esòfag que li havia pres la veu uns quants mesos abans. 

Ignorem encara si al llarg d'aquest anys que celebrem el vintè aniversari tindrà el reconeixement institucional valencià que mai no va tenir quan era viu, però això no privarà que aquest 2015 sigui l'Any Ovidi. 

"'Ja no ens alimenten molles, ja volem el pa sencer", una frase d'una de les seues cançons ¿Serà premonitòria en el pròxim mes de maig? 

En homenatge...







1 comentari:

Anònim ha dit...

Fan valta molts Valencians aixina,sempre el tindren en el record