L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 10 de març del 2015

Compromís comença a informar de les propostes electorals 2015




El candidat de Compromís a l'alcaldia de Tavernes, Jordi Joan, ha donat a conéixer algunes de les propostes que conformaran el programa electoral fetes "des de la reflexió, l'experiència en el govern i buscant l'interés general".


Segons ha afirmat Jordi Joan en el seu facebook "a mesura que passen els dies anirem explicant-les poc a poc", però ha deixat ja coneixement del concepte general:


- Modificar el Pla General d’Ordenació Urbana perquè el vigent pla no permet tindre solars industrials i és necessari atraure noves empreses, així com recuperar els espais urbans del casc consolidat. 


- Treballar en pro dels pressupostos participatius una vegada aconseguit superàvit i després d’haver reduït el deute. Ara és el moment de que el pressupost siga obert a la ciutadania perquè tothom puga participar en la priorització de les despeses públiques. 


- Establir un pla d’inversions en la via pública barri a barri, seguint el model de la campanya que es va dur a cap “El barri on vivim. El barri que volem”


- Treballar per habilitar un  centre de dia per a la tercera edat i persones dependents. Seria una resposta davant l’envelliment de la població i donat que l’administració autonòmica no pren mesures és  l’Ajuntament qui ha de liderar la construcció del centre a Tavernes.

Són les primeres mesures que, suposem tal com avance el temps, s'aniran completant amb altres propostes.