L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 1 d’abril del 2015

Compromís proposa construir un Centre de Dia


Tenim un compromís amb les persones, sobretot amb els nostres majors i dependents ja que volem que tothom tinga un horitzó de vida digna. 

El grau de desenvolupament d’una societat es mesura en certa manera amb el tracte que tenim amb els nostres dependents. És necessari ajudar a aquells que més ens necessiten i a aquells que ho han donat tot per nosaltres. 

Per això, davant la mancança de mesures preses per la Generalitat i degut a la no aplicació de la llei de la dependència per part d’esta administració, serà l’Ajuntament i Compromís qui lideraran la construcció d’un Centre de Dia en la nostra ciutat.


- Remés

2 comentaris:

Anònim ha dit...

On es construirà?

Anònim ha dit...

Vist el que hi ha segurament, sols segurament, votaré Compromís. Son els mes imaginatius i els mes competitius. Tenen l'equip compensat. Es mostren segurs. En sembla molt bona la proposta del Centre de dia. Ara, no soc tan bleda com per a pensar que contestaran on van a construir-lo. Seria donar massa Informació a la resta de grups que reaccionen tard i/o mal a cada proposta de Compromís. Sort i endavant