L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 29 de març del 2015

Crema de la falla de la Marina

 
Aquesta vesprada i a boqueta nit s'han celebrat els actes finals de les festes falleres de la platja: la cremà de la falla La Marina, que ha estat seguida amb gran expectació per molta gent.

Sobre les 7'30 de la vesprada ha hagut una cercavila oberta pel sons de la dolçaina i tabalet per la zona de passeig de l'Avinguda de la Valldigna amb una comitiva formada per fallers i falleres de les comissions de Tavernes i la fallara major, Sara Tur, i la seua cort.


 Posteriorment, s'ha disparat un castell de focs d'artifici i la fallera major ha procedit a l'encesa de la metxa de la traca que ha servit per calar foc a la falla. La crema ha estat presenciada per l'alcalde, Jordi Joan, i diversos membres de la corporació municipal.

 
L'encesa de la falla ha costat un poc més de l'esperat, doncs el flamenc que rematava la falla s'ha posat tossut i no volia cremar i al final, una vegada consumides les potes que l'aguantaven, ha caigut al terra fora de la zona de foc, cosa que ha motivat que els membres de Protecció Civil l'arrossegaren fins a les flames. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Marina!