L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 7 de març del 2015

Avui té lloc el "I intercanvi de musics infantils" de Tavernes i Terol a la Casa de la Cultura



Avui dissabte dia 7, tal com vam informar en La Cotorra, té lloc un intercanvi entre la Banda Infantil i l'Orquestra Infantil-Jove de Tavernes amb formacions musicals de la mateixa edat de Terol. 

Tavernes rep la visita dels músics de la Banda Infantil, la Big Band Infantil i l'Orquestra Infantil de l' "Escuela Pública de Música Antón García Abril" que forma part de l'A.C. Banda de Música Santa Cecilia de la ciutat aragonesa.

La trobada està patrocinada per l'Ajuntament de Tavernes i segons hem sabut, més d'un centenar de "mañicos" entre els 8 i 12 anys acompanyats d'alguns adults responsables arriben a Tavernes per a participar en aquest primer intercanvi de músics infantils, i que ha estat batejat com a "Musinfants".

El programa preparat és el següent:
 
- En arribar, assistència a l'assaig de l'Orquestra Simfònica La Valldigna.
- 12 hores: primera sessió de concerts a l’Auditori de la Casa de la Cultura.
Participació de la Banda i la Big Band infantils de Terol i la Banda Infantil vallera.
- 18 hores: Segona sessió de concerts a l’Auditori de la Casa de la Cultura.
Participació de les orquestres infantils de les dues entitats.

Cal indicar que per a dinar s'obsequiara als visitants amb una paella gegant en el mateix centre social musical, i després i fins a les sis de la vesprada hi ha programades activitats i tallers per a entreteniment.

Els musics vallers de l'Escola de Música "Mestre Arnau" tornaran la visita el pròxim dia 18 d'abril. S'està organitzant una bona expedició vallera ja que molts pares s'han apuntat i tenen previst amb els seus fills visitar "Dinopolis". 

- Notícia d'elaboració pròpia