L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 2 de març del 2015

D'enquestes...


El baròmetre realitzat per Electomanía sobre intenció de vot al País Valencià confirma la tendència d'altres sondejos en els quals situen al PP en la victòria però lluny de la majoria absoluta, Podemos seria el segon partit més votat i amb una gran divisió de partits, fins a set podrien aconseguir l'arc parlamentari (4 actualment). Aquesta aritmètica possibilitaria un pacte entre partits progressistes (Podemos, PSOE, Compromís i EU), mentre al PP no l'aconseguiria ni amb el pacte amb Ciutadans i UPyD.

Segons aquesta enquesta el PP baixaria als 31/34 diputats (actualment en té 55); Podemos debutaria amb 22/24 escons, sobrepassant així al PSOE que cauria als 19/21 diputats (ara 33); Compromís també creixeria fins als 10/11 escons (ara amb 6); també debutarien però més modestament Ciutadans amb 5/6 diputats, UPyD amb 5; mentre que EU estaria en el tall de la representació amb entre 0/5 escons (ara amb 5).




Aquesta enquesta se situa en la línia d'altres recents com la d'El País, que donava al PP 32 escons; el PSOE encara era  segon amb 29 diputats; Podemos era  tercer amb 17 diputats; a prop se situava Compromís  amb 14 escons; i Esquerra Unida obtindria 7 diputats. Ací no atorgaven representació ni a UPyD ni a Ciutadans.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si es dona el pacte progressiste,Monica Oltra ho tindrà en xinés per ser molt honorable,el PSOE a la baixa,però Compromís i EU estancats veient com cada vegada Podemos puja més.

Anònim ha dit...

O mana el PP en minoria o es junta l'esquerra i mana Podemos. Vaja panorama.

Anònim ha dit...

Aquesta enquesta reflexa l'opinió dels lectors de la pàgina, és una enquesta poc fiable.

La Cotorra de la Vall ha dit...

A quina pàgina el refereixes? Al blog?

Si és així el direm que les dues enquestes han estat publicades en la premsa, i de la premsa hem tret les dades i les gràfiques.