L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 6 de març del 2015

Avui té lloc lloc la XIV Cursa de la Dona





La regidoria d'Esport de Tavernes, dirigida per Josep Llácer, organitza per avui divendres, dia 6, la "XIV Cursa de la Dona" a celebrar en un circuit urbà de 2 km. pels carrers de Tavernes. L'eixida des de la Plaça Major s'ha anunciat a partir de les 19:30 hores.

Un any mes la Regidoria d’Esports organitza aquesta cursa popular per tal de commemorar el dia de la Dona Treballadora. Les inscripcions s'efectuaran a la Plaça Major, lloc on es trobarà l'eixida i la meta, a partir de les 19 hores de la vesprada per efectuar l'eixida a les 19:30 hores, després del preceptiu i tradicional escalfament col·lectiu que faran les participants dirigides pels monitors de la regidoria a ritme musical.

Josep Llàcer, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, ha remarcat que “la cursa cada any té una major acollida i és la forma que tenen cadascuna de les participants de donar suport amb el seu esforç físic a eixe camí que ens acosta a la igualtat entre hòmens i dones. És una manera molt sana i esportiva de reivindicar els drets fonamentals de les dones treballadores, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tavernes".

Cal indicar que aquesta cursa, que no té cap caràcter competitiu, cada any compta amb una major participació i l'any passat van ser 346 dones les que hi participaren. La cursa al llarg dels anys s'ha convertit en un acte alegres i esportius, on prima la germanor entre les dones de totes les edats, unides per reivindicar un paper igualitari en la societat en el Dia de la Dona.