L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 9 de març del 2015

El nou servei de grua municipal ja és operatiu.

 
Ahir amb motiu de la matinal de motos clàssiques que organitzava la falla Portal de Valldigna vam tindre ocasió de contemplar un dels vehicles que prestaran el servei a Tavernes i que va haver de retirar uns quants vehicles de la zona on es va fer l'exposició. Cal indicar que no és aquesta l'única grua que s'hi dedicara, car segons la categoria del vehicle a retirar (moto, cotxe, furgoneta....) serà una grandària de grua o un altra qui realitzarà el servei.

El passat dijous, tal com vam informar ací en la Cotorra, es va posar en funcionament el nou servei de retirada de vehicles a la nostra ciutat i, tot a l'hora, es va obrir el nou dipòsit municipal ubicat en el Polígon El Pla i amb capacitat de 25 vehicles tancats i fins a 40 amb l'aparcament de la part davantera.

Les instal·lacions comptem amb un sistema de seguretat que ja està completament operatiu, connectat a una central d'alarmes que avisa de qualsevol incidència immediatament a la Policia Local.

Aquesta circumstància d'estar dins del casc urbà ofereix molts avantatges als propietaris de vehicles donat que no s'hauran de traslladar fora de la ciutat per poder retirar el vehicle, cosa que passava amb l'anterior dipòsit del Massalari, i tots els tràmits dins d'unes poques setmanes es faran en el mateix lloc donat que el diposit és annex al reten de la policia local.

El nou servei, com ja es conegut, estarà a càrrec de la nova concessionària, l'empresa "Wheel Lift SL" junt a la local "MGM Asistencia SL" foren les úniques que van presentar la seua oferta econòmica al concurs publicitat per l'Ajuntament de Tavernes. L'adjudicació es va resoldre a favor de "Wheel Lift SL" que va presentar una oferta que era el 20% més barata a més de complir els requisits legals i tècnics establits en el concurs.


8 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore si retira prou cotxes i ix debaes este servei perquè mira que hi ha gent que aparca mal en este poble.
I despres que no vajen a l'ajuntament a demanar que lleven la multa.

Anònim ha dit...

Havent un servici local de grua com es pot llogar-ne un que es de Antella, pues ho aclarim, abans, amb el servici de grua local, si hi havia qualsevol acte i algun cotxe, per el motiu que siga, estava mal aparcat, la policia local avisaba al propietari per a que el moguera a altte lloc, si no es podia localizar el servei de grua LOCAL el traslladava a algun lloc i el deixava ben aparcat, a mi personalment m'ha passat, en el nou servei de grua l'ajuntament s'estalvia uns dinerets es correcte, pero a costa de nosaltres, este servei de grua cobra per cada desplaçament de vehicle, i no es gens barat 90€ sols per retirar el vehicle i deixarlo al reten, a part de la multa per part de la policia local, aço es el que va pasar el diumenge a la matinal de motos clasiques. Ara analitzeu realment quin sercici debgrua interesa mes al poble, el local o un servici foraster que a part del que li costara a l'ajuntament s'enriquesera a costa dels ciutadans.

Anònim ha dit...

I ara es farà exactament igual.
Cal distingir les senyals mobils i les senyals que son fixes.

Enterat bé de com va la cosa i com anava perquè igual no es com dius.

I la policia no multa si son senyals mòbils. Fa la impressio que no distingixes be les coses.

I no es questio de servici local o foraster, sino de rendiment i rapidesa, perquè el local el cridaves moltes vegades i tardava 2 hores perquè estava fent un servici particular o d'un seguro, cosa que en este no passara que nomes treballa per Ajuntaments.

Anònim ha dit...

També pot estar més enterat i saber que les condicions són les mateixes. No hi ha mes que llegir els plecs de condicions tècniques. Tots cobren per vehicle que retiren. La diferència és que ara és més barat per a l ajuntament i s més no paga els més de 3.500 euros tan sols per la custòdia dels vehicles, que ara és pròpia.
Menys cost per servici i al preu del lloguer de dipòsit també tens reté de pol8cia, i els vehicles retirats estan a cobert i més segurs.
tot són avantatges vullgau veureu o no. Seguiu tancant els ulls i fent oposició destructiva.
Al plenari és sentir la paraula policia i l oposició sistemàticament vota en contra.
impresentables

Anònim ha dit...

Eixe es el problema. Que nomes parlen fent de l'altaveu de la veu del seu amo pp i ara tambe psoe, incapaç d'haver dut endavant el reten, i sense haver-se molestat de saber res mes.
És el resultat de tans anys de PP aci i en Valencia fent el que es donava la gana.

Anònim ha dit...

Qui fa ara la recepció, custodia i entrega dels vehicles retirats per la grua? Els de la contrata de la grua o l'ajuntament?

Anònim ha dit...

Si tot es igual com han dit, i només canvia l'empresa, serà com abans excepte anar al Massalari.

Anònim ha dit...

Aleshores,no es que ens estalviem la recepció i custòdia,sino que es presta el mateix servei pero 3.500€ mes barat. Això segons diu que han dit el de les 17:41. El que també hem de contar és el solapament de despeses actuals,els deu mesos en que s'ha usat MGM mentres es pagaven 30.000 o més € de lloguer sense us del nou reten, així que fins que comencem a estalviar diners passaràn uns 60 mesos, per la diferencia entre 3.500€ antics de dipòsit de MGM i els 3.000 mensuals de Modus Vivendi,això sempre que comence el servei a les noves instalacions ja mateix. Més d'una legislatura sencera,més del que dura l'actual contracte de lloguer,així que es podrà parlar de millores del servei i per tindreu més a prop,però pel,tema econòmic sembla que a curt plaç no hi haurà millora.