L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 6 de març del 2015

El nou servei de retirada de vehicles es va iniciar ahir dijous



Ahir dijous es va posar en funcionament el nou servei de retirada de vehicles a la nostra ciutat i el nou dipòsit municipal ubicat en el Polígon El Pla. La nova concessionària del servei, l'empresa "Wheel Lift SL", va començar a prestar el seu servei de bon matí retirant els vehicles que molestaven en el moment de muntar les parades del mercat del dijous.

També es van posar en funcionament les instal·lacions del nou diposit de vehicles, ubicat dins del casc urbà, la qual cosa suposa un avantatge per als propietàries donat que s'eviten desplaçament fora de la ciutat atés que fins ara els vehicles retirats per la grua es dipositaven al local que l'anterior concessionària disposava al Massalari. 

El nou dipòsit de vehicles es troba ubicat en el casc urbà, en el Polígon el Pla, i disposa d'una zona completament tancada amb capacitat per a 25 vehicles. No obstant la capacitat es ampliable fins a 35-40 vehicles en cas de necessitat, per a la qual cosa es pot usar la zona d'aparcament de la part davantera del recinte.

Les instal·lacions comptem amb un sistema de seguretat que ja està completament operatiu, connectat a una central d'alarmes que avisa de qualsevol incidència immediatamente a la Policia Local.

L'empresa "Wheel Lift SL" i la local "MGM Asistencia SL" foren les dues úniques empreses que van presentar la seua oferta econòmica al concurs publicitat per l'Ajuntament de Tavernes. L'adjudicació s'ha resolt a favor de "Wheel Lift SL" en haver presentat una oferta que era el 20% més barata a més de complir els requisits legals i tècnics establits en el concurs. Les bases del concurs assenyalaven clarament l'adjudicació del servei a l'oferta més barata.