L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 6 de març del 2015

EU dóna a conéixer la seua candidatura a les municipalss 2015




Eduardo Bononad Sala va ser nomenat ahir candidat a l'alcaldia per EU en l'assemblea celebrada per l'agrupació en la Casa de la Cultura. Bononad va ser alcalde de Tavernes en les dues legislatures que abracen els anys 1979 fins el 1987, i després en un període al principi de la legislatura 1991-1995, on va haver de dimitir per un greu accident de circulació.



La candidatura és la següent:



1.Eduardo Bononad Sala.

2. Bernardo Jareño Rodriguez.

3.Pepa Monrabal Mompó

4.Maria José Fons

5.Gustavo Verdú Chover

6.Carme Peris Grau

7.José Huertas Monreal

8.Àngela Peiró

9.Vicent Sala Enguix

10.Carla Pérez Grau

11. Xavier Moreno

12.Maria Isabel García Escribá

13.César Escrihuela

14. Ester Felis

 5. Roberto López

 6.Teresa Sala

17.Luís Solanes



 Suplents: Merce Pérez, Rubén Lloret,  Maria Isabel Grau. 

-Elaboració pròpia en base a les notícies de la xarxa 

8 comentaris:

Anònim ha dit...

És una molt bona candidatura.Gent jove i amb ganes i a més un cap de llista amb experiència i moltes ganes de treballar per TAVERNES.

Anònim ha dit...

La qualitat no la discutix ningú, però això de gent jove sí, perquè la mitjana d'edat dels dos primers i possibles regidors, segur que esta més dels 55 anys.
La gent jove l'han posat darrere, no sé a que, com no siga a fer bulto.
Personalment confiava en una renovació i mes quan altres partits com Podemos venen pegant fort i menjant-li terreno a EU.
Es la meua opinió.

Anònim ha dit...

Als tres primers llocs no estan els més joves,però som un equip on tots treballem,on hi ha gent que arriba ara amb moltes idees i ganes que son respectades i incloses.Els nous ens sentim com en casa i respectem a la gent que porta molts anys treballant. Ens aportem coses uns a altres.

Anònim ha dit...

Ser jove es un procés biològic. Tenen al seu favor la energia, són intrèpids i generosos. Aquest procés natural va girant cap a experiència que et fa dependre dels teus encerts i els teus errors. Ambdues vessants de la vida van de la mà. Una llista molt equilibrada.

Anònim ha dit...

El gat escaldat en poc te prou. Ha<n fet be en no confiar els primers llocs a gent nova. Cal que vagen aprenent i en uns anys donar el pas den davant. No se quin problema tenen alguns o quines ganes que quan es parla de renovació entenguen que s'ha de canviar tot de cap a peus. L'experiencia és un grau i en política també.

Anònim ha dit...

La gent jove apren de l'experiència dels majors, que mai s'ha d'oblidar, i és ben segur que no van a fer bulto, sino a treballar, i fer propostes per a millorar la convivència en el poble.

Anònim ha dit...

QUE BONICOOOOO....

Tot son flors.

Pareix que estigau preparant el terreny per un posible i molt probable pacte de futur entre el Bloc i EUPV.

Ja s'ha aparaulat la regidoria d'urbanisme per a Eduardo Bononad?

Segurament li deu d'apetir molt ja que en eixe departament té molt bons amics. Millor dit, en té per tot l'Ajuntament repartits des de la seua antiga etapa d'Alcalde.

Anònim ha dit...

Açò és més vell que la picor