L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 7 de març del 2015

I Intercanvi de Músics Infantils de Terol i Tavernes (I-MATI)



L'esdeveniment ha començat amb la presentació per part de dos músics de Tavernes, de la Banda Escuela "Anton García" i la "Big Band" de Terol, i les bandes de Tavernes.

La Banda Escuela "Anton García Abril" ha estat la primera en actuar dirigida per José Morales López. L'última obra interpretada ha agradat molt al públic i en ella ha estat molt patent la temàtica de l'obra, ja que friccionaven les partitures per a fer el vent, pegant patades al terra com a simulació de canonades i des de la percussió se sentia "Mi capitannnnnnn tierra a la vistaaaaaaaaaa ". La bandeta ha rebut molts aplaudiments com a reconeixement al gran nivell musical. 

La segona a actuar ha estat la "Big Band" que s'ha mostrat com una banda de vent molt ben organitzada i també amb un gran nivell musical. Han interpretat obres de l'època, que han agradat i molt als assistents i al igual que els anteriors, també han tematitzat l'última obra cantat a l'hora "Tequila", semblant al que fan els nostres infants de la banda infantil, canviant tequila per "Tavernes".

La tercera en actuar ha estat la nostra banda infantil, que amb el saber fer del director i dels musics han fet que la casa de la cultura tremolara de tants aplaudiments com han tingut.
També han tematitzat l'obra "Chinaman in Paris" de Jan de Haan cantant tots junts "chin chan chen". 

Per acabar el concert han interpretat el pasdoble valencià per excel·lència "Paquito el xocolater", amb molt de tacte perque és un pasodoble que sembla senzill, però aleshores s'ha de tindre tindre un bon nivell perquè tot no es la rapidesa d'interpretació. 

El regidor Perfecto Benavent, en nom de l'Ajuntament, i el director de la banda jove, José Luís Palomares Peñalba, han lliurat als directors de les bandes de Terol una placa commemorativa. 

El regidor Perfecto Benavent ha dirigit unes paraules en castellà en deferencia als convidats de Terol, on ha agraït la visita a Tavernes i considerava que cal que esdeveniments com el d'avui es donen més a sovint perquè és molt gratificant i una experiència molt bona per als musics infantil.


-Elaboració pròpia
 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt cotorra!!! Tu sempre tant fidel a tot allò que ens interessa a la gent del poble, tu sempre treballant per a que la gent sapiga tot el que passa al poble. Tu sempre al pié del cañón amb les cròniques, les editorials, les noticies i els esdeveniments encara que ho tingues que fer per elaboració pròpia, com aquesta crònica, ja que hi ha qui pressumix que envia a tots els mitjans de comunicació i blogs locals les noticies delsesdeveniments. Seguix així cotorra, seguix així tant fidel com fins ara, els lectors t'ho agraim!!!