L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 7 de març del 2015

I Intercanvi de Músics Infantils de Terol i Tavernes (II) VESPRADA



Aquesta vesprada ha estat el torn de l'Orquesta de la Escuela de Música "Antón García Abril" de Terol i de l'Orquestra Jove de l'Escola de Música "Mestre Arnau" de Tavernes, dins de les audicions programades en el "I Intercanvi de Músics Infantils" de Terol i Tavernes.

Dues formacions joves, però amb gran talent musical entre els components com han demostrat en l'actuació que han oferit aquesta vesprada i que han estat premiades amb els aplaudiments d'un public que ha seguit amb molta atenció l'audició. Un bon planter per al dia de demà de les dues formacions.


L'Orquesta de la Escuela de Música "Antón García Abril" de Terol ens ha oferit l'audido de "Grün" una peça tradicional alemanya, "La vida es bella" de Piovani, "Otoño" de Alberto Navas, el director de la formació, "Auld Land Syne" tradicional escocesa  i "Merry teniu un corderito", tradicional alemanya. La direcció a càrrec de Alberto Navas Cortés.

La nostra Orquestra Jove ens ha oferit peces com "The Merry Widows" un vals de Franz Lehar, l'havanera de l'òpera "Carmen" de Bizet, la marxa triomfal de l'òpera "Aida" de Verdi i  el largo de "El barber de Sevilla" de Rossini. Ha estat dirigida per Carles Sancho Cantús.

Elaboració pròpia
-