L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 10 de març del 2015

Jornada informativa de la Policia Local en el CEIP Sant Josep Patronat.





La regidoria d'Educació de Tavernes, la Prefectura de la Policia Local i el col·legi Sant Josep Patronat han organitzat una jornada explicativa de les funcions que realitzen els agents policials. L'activitat, sol·licitada des del mateix col·legi,  va comptar amb un treball previ amb el professorat i direcció del centre per determinar els objectius educatius de la jornada.

La regidora d'Educació, Llum Sansaloni, l'intendent Miguel Chofre i tres agents del cos policial han participat en la jornada celebrada en el centre i on es van explicar als alumnes que les funcions policials tenen com a objectiu facilitar la convivència veïnal i remarcant els serveis humanitaris, assistencials i educatius. 
 
 
Llum Sansaloni, de Compromís, ha indicat que la jornada ha servit "per eliminar algunes reticències inicials dels més menuts per la presència de policia uniformada, que va canviar quan eren convidats a pujar als vehicles i per facilitar el coneixement de les funcions més importants que desenvolupa la policia local."

La regidora de Compris ha manifestat que aquestes jornades "són idònies com a mètode d’aproximació de la policia als xiquets i potenciar els aspectes de les funcions assistencials, humanitàries i de servei al ciutadà, mentre es deixa a un segon pla i residual la vessant sancionadora i com a darrer recurs".  
 
La jornada va comptar amb el recolzament dels vehicles policials que van entrar al pati del col.legi per tal que els agents els ensenyaren als alumnes i mostraren l'equipament, aprofitant per explicar-los el funcionament i quina missió tenen cadascun dels aparells que duen com a dotació. Els xiquets, entre ells també els més menuts, entraren als cotxes i pogueren connectar els ponts lluminosos i les sirenes.

La prefectura de la Policia Local va informar de la previsió d'efectuar jornades de portes obertes a escolars, estudiants d’instituts, associacions i altres col·lectius només estiguen en funcionament les noves dependències de la Policia Local. L'objectiu: que la ciutadania conega les vertaderes funcions del cos policial que no són altre que protegir i servir a tots els ciutadans.
-



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bocabadada em quede en llegir la notícia, qualsevol diria que la regidora o l'intendent de policia en persona participaren d'aquesta activitat. Res més allunyat de la realitat, ni organitzaren ni participaren!!
Aii cotorra que s'acosten les eleccions i ens apuntem a la moda de fer-nos la foto i posar-nos la medalleta per tot!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Els retrets diga'ls vosté a qui corresponga. Hem publicat una nota de premsa que està publicada en molts llocs.

Per cert, li podem assegurar que cap de nosaltres va en llistes electorals.