L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 1 de març del 2015

La falla La Via celebra la vintena edició de la matinal motera

 
La falla La Via celebrar avui la vintena edició de la “Matinal motera”, una jornada que està resultant molt animada, un bon ambient que facilita el bon oratge que ens acompanya aquest cap de setmana. La jornada ha començat amb l’esmorzar a la carpa, on hem vist l'alcalde Jordi Joan, acompanyats de regidors i candidats a les pròximes eleccions municipals.
 
 
Mentrestant, i als carrers del voltant del casal de la Falla la Via, organitzadora de l'esdeveniment, s'ha muntat tot un bonic aparador de motos, de tot tipus, condicions i marques, algunes espectaculars per la mecànica i per la quantitat de complements que hi duen, i que han estat molt visitades pels afeccionats i motiu dels seus comentaris.
 

A partir de les 11'30 s'ha muntat la caravana de motos que ha recorregut els carrers de Tavernes per continuar per la carretera amb una visita  a les veïnes localitats de la Valldigna. Després el dinar de paella, amenitzada musicalment  i la posterior cloenda de la concentració tancarà la jornada.
 
Enhorabona a la falla La Via per l'esdeveniment. És tot un mèrit arribar a la vintena edició.
 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Via!