L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 10 de març del 2015

La Falla Prado doblet en el ninot indultat

Ninots indultats 2015

La Falla Prado ha aconseguit deslliurar del foc els ninots infantil i gran que havia presentat a l'exposició del ninot indultat. La decisió del jurat ha estat rebuda amb gran satisfacció pels fallers i per fallers i també amb alguna llàgrima de content per la fallera major, Sandra Goméz i per  l'alegria desbordant de Carla Escrihuela, la fallera major infantil.


El vestíbul de la Casa de la Cultura s'ha omplert de gom a gom després que la fallera major de la ciutat, Sara Tur i Penades, a qui acompanyaven l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan i el president de la FdeF, Ximo Felis, tallara la cinta protocol·lària que donava pas a l'exposició.


Després de la visita d'unes 400 persones als ninots exposats, la secretaria de la FdeF, Encar Mifsud ha donat lectura al veredicte del jurat, indicant que els ninots indultats en els pròxim festejos de Sant Josep seran els dos d'una mateixa falla: la del Prado. Tot seguit s'ha lliurat els corresponents banderins a les falleres major i infantil.

La composició infantil indultada recrea una escena amb dos vells envoltats d'animals, i es obra del taller dels Germans Parra. La figura gran és obra d'Àlex Oliver i es una caricatura d'un home amb cara de circumstàncies muntat a cavall.

La nostra enhorabona a tots els fallers i falleres del Prado.

Vos oferim un ampli reportatge fotogràfic del que ha estat l'acte i el lliurament de banderins aquesta nit. Cliqueu damunt les fotos per engrandir. No tenim cap problema en que les descarregueu i useu les fotografies, però si són per publicar en blogs o facebook, citeu-ne la procèdencia.Gràcies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla Prado!