L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 5 de març del 2015

La regidoria de Joventut engega el programa "Oci Nocturn" dirigida a joves vallers



La regidoria de Joventut de Tavernes, dirigida per Josep Llácer, de Compromis, posa en marxa el programa "Oci nocturn" a la Casa de la Cultura. Les activitats es desenvoluparan fins el mes de juny dirigides a joves de 12 a 17 anys en la Casa de la Cultura.

El regidor de Joventut Josep Llácer, de Compromís, ha indicat que la proposta "Oci nocturn" persegueix com a objectiu "posar a l'abast de la joventut un ventall d'activitats i alternatives per als moments d'oci de les nits de dissabte, de manera que impliquen la utilització saludable i positiva del temps d’oci, i recuperar el poble com espai d’encontre dels joves durant el cap de setmana".

Llacer ha explicat que la regidoria de Joventut vol fomentar l’ús d’espais públics que estan a l’abast de tots els ciutadans alhora que una alternativa que no només va dirigida als joves sinó que inclou la tranquil·litat dels pares i el reviscolament de les noves generacions. 

El regidor de Compromís ha remarcat que el programa "Oci nocturn" implica a tots els ciutadans en contemplar activitats d’oci nocturn, desenvolupades per dos monitors , i que ocuparan la major part de la programació i activitats puntuals desenvolupades per persones expertes i amb experiència en programes d’oci nocturn i acostumades a treballar amb joves d’aquestes edats.

Les activitats puntuals i extraordinàries seran desenvolupades només durant un dissabte al mes i dins de l’horari habitual del programa per monitors que de forma habitual estan al programa d’oci nocturn. "Per a desenvolupar les activitats, es valoraran de forma molt positiva les aportacions que els joves realitzen per tal d’atendre les seues inquietuds" ha indicat el regidor.

La proposta de la regidoria de joventut contempla la realitzacio d'activitats dirigida als joves entre 12 i 17 a celebrar al llarg dels mesos de març, abril, maig i juny els dissabtes de 21 a 00 hores en la Casa de la Cultura.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja heu fet campanya als instituts?
A vore si paguem a la empresa i es queden soles sense xiquets!