L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 4 de març del 2015

L'ajuntament usara "L'Aplicacio de la Valldigna" per als seus bans


L'Ajuntament de Tavernes ha arribat a un acord amb APPLICA'T (www.applicat.net), els creadors de L'Aplicació de la Valldigna (www.laplicacio.de/lavalldigna), mitjançant el qual hi haurà una secció dins la plataforma on l'Ajuntament publicarà els bans dels departaments municipals.

L'Ajuntament tindrà així un nou canal de difusió de la seua informació i els ciutadans podran consultar els bans de forma molt senzilla des del mòbil o l’ordinador, en qualsevol lloc i moment. També podran rebre, si volen, una notificació al mòbil o per correu electrònic quan es publique algun ban.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha assenyalat que "l'Ajuntament ha decidit sumar-se a la plataforma fent arribar als ciutadans la seua informació. Considerem que L'Aplicació de la Valldigna està tenint molt bona acollida tant dels ciutadans com dels comerços i és un excel·lent mitjà d'informació local i municipal".

L'Aplicació de la Valldigna, per altra part, suma este nou servei als que ja oferia, entre els quals hi ha la Guia Comercial, l'Agenda, Telèfons d'Interés, Horaris de Transport, etc...

Les persones que ja tenen instal·lada l'aplicació en el mòbil sols han d'actualitzar-la per a poder disposar del nou servei. Els bans estaran publicats en la secció "Notícies" de l'aplicació.

L'Aplicació de la Valldigna es pot descarregar de forma gratuïta des de: http://goo.gl/ggtQK3