L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 8 de març del 2015

ACTUALITZAT: Les falles Portal i la Dula es classifiquen la 12 i 13 en el concurs de llibrets de la Generalitat. Totes les falles de Tavernes obtenen premi.



La falla Portal de Valldigna ha obtingut el 12é premi  i la Dula el 13é, amb la qual cosa han esdevingut les falles de Tavernes que millor han classificat el seu llibret en el concurs que convoca la Generalitat per a la promoció del valencià en els llibrets de falla del 2015. 

La noticia va estar avançada ahir amb un despatx de l'agencia EFE, però s'ha confirmat avui, així com que la falla Passeig seria la 16é, la Via la 28é, Cambro la 41é i la Prado la 48é. Això implica que totes les falles de Tavernes han aconseguit premi de la Generalitat a la qualitat del llibre i ús del valencià, amb la qual cosa cal felicitar-nos i felicitar els llibrets i tota la gent que hi participa per fer possible aquest èxit.

El concurs de llibrets de la Generalitat es va iniciar l'any 1993, amb la qual cosa arriba enguany a la seua vint-i-tresena edició amb una participació de 115 falles de les quals s'han premiat 62. 

El lliurament de premis tindrà lloc dijous, dia 12, en un acte a celebrar a les 11'30 del matí al monestir de Sant Miquel dels Reis, antic monestir de Sant Bernat de Rascanya fundat per Valldigna.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitar-nos????
Serà felicitar les sis comissions, o és que ara també els feu vosaltres els llibrets.
Redeu esteu en tots els llocs..
Jajajaj

Anònim ha dit...

Visquen les Falles de Tavernes!