L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 5 de març del 2015

L'ESTAT DE LA QÜESTIO: Serietat, senyors, serietat.


El PP de Tavernes ha demanat permís per a pintar els passos de vianants en el col·legis de Tavernes. Ho publica Las Provincias, diuen que els pintaran ells i amb els seus diners. 


Bé, suposem que voldran dir que llogaran a alguna empresa i ho pintarà l'empresa, no ens imaginem al Sr. Manolo Vidal o als regidors pintant el carrer. O potser sí: el sr. Vidal per fer-se la foto i usar-la en la pròxima campanya electoral al costat de totes les coses que ha aconseguit per a Tavernes en aquests quatre anys d'assessor de Diputació, amb sou pagat dels impostos de tots.¿Què? Què no n'aconseguit cap? Ah, val! 

La idea d'eixida ens podria semblar bona i demanaríem que s'aplicara més a sovint, si la consideraren com una mena de penitència, com una forma de compensar al mal que li han fet a Tavernes amb la seua mala gestió. Podríem dir: el PP va arruinar Tavernes, ens va fer gastar 1'8 milions en un aparcament que ha destrossat el passeig, etc, etc i ara, quan venen eleccions, ens vol compensar una miqueta. No quedaria gens malament! 

Una xirigota, una burla a la ciutadania. 
 
La proposta del PP no ens convenç. Ni gens ni miqueta. La considerem una burla a la ciutadania. Si volen fer de la política una xirigota carnavalesca, els demanem que ho duguen a les màximes conseqüències i que sol·liciten pintar tot allò que té falta i que ells no han volgut aprovar en els plens: pintar els passos de vianants de tota la carretera molt molt perillosos, els del Passeig Colom, els del nucli central del poble... 

En definitiva, si el PP es vol burlar de Tavernes i de la ciutadania amb propostes com eixes, que ho facen sense mitges tintes: que demanen permís per tirar mà de brotxa i pintar tots els senyals viaris de Tavernes i platja, tota la senyalització. No un pedaç.

El que hem de llegir! Quina xirigota, quan ja han passat les carnestoltes! Recordem fets: 

- Juny 2014. No van deixar incorporar el superàvit del pressupost per pintar la senyalització i passos de vianants del poble i platja
- Desembre 2014: El PP presenta una esmena que eliminava la partida de pintar la senyalització del pressupost del 2015
- Febrer 2015. Vot particular a la modificació de crèdit presentada per Compromís i on de nou eliminen la partida per a pintar la senyalització viària.

I ara ens ve amb propostes com aquesta! Que ells pintaran els passos de vianants! Quina falta de serietat i de responsabilitat! 

I per a què volen el plenari? 
 
En lloc de perdre el temps presentant instancies a l'Ajuntament demanant fer tasques que no són de la seua responsabilitat ni competència, el que hauria de fer el PP és fer-se responsable de les seues obligacions com a grup municipal: treballar pel bé de Tavernes i, per tant, aprovar la proposta de pintar tota la senyalització del poble presentada des de fa mesos per Compromís i que el PP ha paralitzat. 

La seua sol·licitud només és el reconeixement que la pintada general de passos de vianants i senyals viària es necessària per a la seguretat dels ciutadans. Ho estan reconeixent, quan ells ho han estat impedint des del passat més de juny. 

El PP vol que es pinten els senyals viaria? Digueu-ho on cal, en el plenari. Digueu clar i ras a Tavernes que aneu a retirar el vot particular i en contra de la proposta que ha fet Compromís de dedicar 108.000 euros a pintar la senyalització de Tavernes i platja.

Ho repetim: Aneu a retirar el vot particular i facilitar que es pinte la senyalització viària? 


I en això, va arribar el PSOE

Si fins fa uns dies era el PP qui s'havia mostrat en contra de pintar els senyals viaris, a la postura en contra s'ha sumat ara el PSOE que també en el plenari de març va presentar un vot particular on.... quina casualitat! també eliminava pintar la senyalització de Tavernes i platja dins de les inversions a realitzar per l'Ajuntament.


-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

He sentit dir que els de Gurtel van a fer una derrama i una part vindra a Tavernes perquè el PP pinte senyals.
Posats a dir animalades, ben grosses.

Anònim ha dit...

Lo del sr.Vidal ja no te limits! Que poca vergonya, no tenen sentit del ridicul!

Anònim ha dit...

És veritat que Manolo Vidal en un atac de bravuconeria va a pintar enmig de la muntanya de les creus la paraula TAVERNES com en Cullera??? Cotorra averigua-ho!!!

Anònim ha dit...

I de l'altre amb lo de la polissa de crédit qué ? Que no sap que el que contablement els tingues no vol dir que en cash els tingues en realitat, no es economista o algo així ? No m'extranya que no li anara be d'assesor i així s'explica que Jordi tinguera que fer al final ell els pressupostos.

Anònim ha dit...

Això es perquè els espies no el van informar, perquè Jordi Juan ho va explicar l'altre dia en la Casa de la Cultura.
Vergonyós que tot un regidor d'Hisenda no sapia eixes coses de contabilitat i el cash.

Anònim ha dit...

Desde quant el PP te empreses, en el diari Las Provincias i en el que escriu Carlos Gimeno (antic benefactor de tot el que es fea en l'ajuntament. (Punt d'encontre per a jovens, Troyanos, La radio etc..) com pot tindre la cara tan DURA d'escriure tantes mentires del seu partit. VERGONYOS

Anònim ha dit...

Si te que pintar Manolo els Passos de vianants estem apanyats. En la vida a treballat i ara vol treballar. Esta persona per dirli algo a perdut els papers. Pareix Manolo el del Bombo. Si mal no recorde el van tirar del Envases Grau i de la seua Les Residencies. No aprofita per a res, sols per anar en un altre impresentable com Rus.

Anònim ha dit...

Quan creus que ja ho has vist tot i que el PP ja no poc caure més baix, va i es supera en hipocresia i desvergonyiment! Tot un repte. De vegades vegent els seus representants en el plenari em pregunte de quina pasta pot estar feta la gent capaç de representar i defensar un partit podrit de corrupció. Els considere col·laboradors necessaris dels deliqüents que tapen i aparen.