L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 10 de març del 2015

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Si no veig en les seues mans el senyal del claus... (Sant Tomàs)


El regidor de Foment, Josep Llácer, ha penjat al seu facebook una fotografia de la revista resum del Primer Cicle d'Economia i Territori. El regidor va dir en el plenari del passat dilluns que la revista existia i que la despesa de 701 euros estava justificada. La regidora del PP Imma Tudela en la sessió assenyalava que la factura no corresponia a cap revista i, davant les explicacions i afirmacions del regidor Llácer que la revista existia i que s'anava a presentar en la pròxima sessió, el dia 25 de març, la regidora del PP repetia que ningú l'havia vista. Que ningú la coneixia. I si ella no la veia... com Sant Tomàs!

Avui el regidor Llácer ha penjat al facebook una imatge de les dues primeres pàgines de la revista de 24 pàgines. La revista s'ha de presentar - i repartir- el pròxim dia 25, coincidint amb la pròxima sessió del cicle.

El responsable de Foment afirma que "ja fa temps que el PP de Tavernes porta fent una campanya de desprestigi de totes les accions que estem fent des de la Regidoria de Foment Local. La última excusa que han trobat ha sigut la publicació de la memòria d'activitats del Primer Cicle d'Economia i Territori. En el passat plenari van voler posar en dubte que s'havera fet aquesta publicació i van votar en contra de pagar factures a diversos proveïdors amb el mateix argument que sant Tomàs "si no ho veig, no m'ho crec"

El regidor considera que "Més valdria que s'acostaren a les sessions del cicle, aportaren idees i propostes positives per a Tavernes en comptes de criticar-ho tot i inventar-se "històries per a no dormir"" per a indicar que "la gent que em coneix sap com soc i com actue. Qui ha enfonsat l'ajuntament i el País, qui te el rècord d'imputats i condemnats per corrupció no va a donar-me a mi, ni a ningú lliçons d'honradesa i moralitat"

I tot seguit "Perquè es queden tranquils, publique una foto de l'esmentada memòria d'activitats i vos convide a tots a acudir a la propera sessió del Cicle el dimecres 25 de març a les 20h. al saló de plenaris".
 
La veritat hi ha coses que son dificils d'entendre. No sabem perquè porten endavant una campanya de desprestigi de totes les accions que du a cap la Regidoria de Foment Local. No sabem si els molesta que siga una regidoria activa, que du a cap activitats que volen empentar l'emprenedurisme entre els nostres joves.

Potser siga perquè els fa nosa que alguns intenten donar alguna solució al panorama desolador que la política de la rajola i dels PAIs van deixar a Tavernes. Perquè això es el que fa la regidoria: intentar obrir nous camins de treball, de construcció d'empresa com ha estat el Primer Cicle d'Economia i Territori i que té ara continuació amb el segon.

Uns objectius que sembla ser no pot pair el PP. Com tampoc no pot pair que s'haja baixat l'IBI o s'haja baixat el deute que ells deixaren i que de 16 milions haja passat a 13'9 amb un 25% menys d'ingressos.

Fa uns dies ací publicàrem la portada i quan pensàvem que era el moment de deixar el tema, la publicació va servir perquè els mitjans afins al PP recarregueren més les bateries contra el regidor amb acusacions prou fortes i sense argumentar ni demostrar.


No anem a perdre un segon més en el tema. Però si que volem recordar que entre els arguments dels seus blogs hi havia l'acusació al regidor d'haver fet un possible frau mercantil. Vaja tela! el regidor Josep Llácer s'implica en un frau mercantil per 701 euros!. Qui s'ho creu?

El partit del regidor, Compromís, és un partit pobre: no té sobres de Barcenas, ni Gurtels ni coses semblants, però ningú es creu que arribe a fer un frau mercantil de 701 euros. I que això ho diga un partit que, com ha recordat el regidor, té el record d'imputats i condemnats per corrupció i no pot donar lliçons d'honradesa i moralitat. 
-


5 comentaris:

Anònim ha dit...

per a altra noticia


falles portal, dula i passeig, possicions 12, 13, 16, premis a promocio dels llibreta en valencià.

http://www.lavanguardia.com/local/valenciahttp://www.lavanguardia.com/local/valencia/20150307/54428812297/la-malva-gana-el-premio-generalitat-a-la-promocion-del-valenciano-en-llibrets.html/20150307/54428812297/la-malva-gana-el-premio-generalitat-a-la-promocion-del-valenciano-en-llibrets.html

Anònim ha dit...

Molt ben explicat.estos del pp ni tenen vergonya ni la coneixen

Anònim ha dit...

Que es pot esperar d´un partit que el seu òrgan d'expressió es diu el ventilador.

Anònim ha dit...

El mateix que altre on el òrgan d'expressió es diu La Cotorra. Un escampa i l'altre xafardeja. Noms ben escollits, en això és en la única cosa que han estat honrats.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amb una diferencia:

Que ací mai s'ha dit una mentira, ni en les noticies, ni en les informacions que publiquem ni quan ens hem referit a alguna persona publica.
I en portem 6879 de noticies i 1.595.000 pagines llegides.

Una menuda diferencia, no?