L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 22 de març del 2015

L’oratge ha donat una treva i s’ha pogut celebrar l’ofrena


No estava la cosa massa clara, però finalment encara que un poc de pressa i sense deixar de mirar el cel, ha començat l'ofrena. L’oratge amenaçava pluja i de fet la falla Passeig ha iniciat la desfilada amb algunes falleres amb paraigües, donat que plovisquejava suaument. 
 La fallera major, Sara Tur, i la cort d'honor, el president de la Fdef, Ximo Felis, l'alcalde Jordi Joan i el regidor de festes Josep Llácer han hagut de protegir-se de la pluja durant uns instants. 


 Però tot no anava a ser negatiu i el sol ha volgut unir-se a la festa i ha brillat durant un moment, encara que l’amenaça de pluja no ens la llevàvem de damunt.

Amb lleugeresa, però amb més tranquil·litat en coincidir amb el moment del sol, han anat passat les comissions acompanyades pel so de la música, encara que en el cas del Cambro s’han estalviat la despesa en usar uns altaveus fixats a un balcó de la Plaça Major. Els últims, la fallera major i la cort, els representants de la FDF i l'alcalde i el regidor de festes. 

La participació pels motius indicats no ha estat la mateixa d’altres anys i les persones que han arranjat els rams han sabut arreglar-ho perquè quedara de la forma més elegant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

les falles encara no se an acabar per els veinats.Paseu pero la falla la dula i podreu vore un barranco damunt del las de vianants en el perill que es per els xiquets que van a l escola.