L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 8 de març del 2015

Matinal de motos i cotxes clàssics de la Falla Portal



La Falla Portal de Valldigna ha celebrat avui pel mati la tradicional trobada de motos i cotxes clàssics, que ha reunit a un bon grapat d'afeccionats i curiosos en l'esdeveniment. 
Ha estat una boca ocasió per poder gaudir de la visió de vehicles que marcaran tota una època en les dècades 50-70 (Rieju, Bultaco, Montesa, Vespino....) així con el cotxes, on hem pogut contemplar el mític "Seat 600" al costat d'altres vehicles dèpoca perfectament restaurats i en bones condicions de viatjar.


El grup de motos clàssiques de Tavernes ha efectuat un bon treball en col·laboració amb la Falla Portal i ha permes que molts ciutadans i ciutadanes hagen gaudit de l'exposició muntada al Carrer Major. L'alcalde de Tavernes ha estat en l'esdeveniment, ha visitat l'exposició de vehicles i cotxes, i ha comentat amb l'organització diversos aspectes dels vehicles exposats, així com el regidor de Festes Josep Llácer.



Després de l'esmorzar, sobre les 11'45 hores s'iniciava una caravana que ha iniciat primer el trajecte per la ciutat i posteriorment ha visitat Benifairó i Simat. La fallera major de la Falla Portal, Neus Ortiz i Vercher, ha viatjat amb un cotxe d'època esportiu pels carrers de la ciutat.

La falla Portal de Valldigna ha preparat un dinar de germanor (putxero) per a tots en el casal i carpa faller com acabament de la matinal.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla Portal!