L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 5 de març del 2015

PLENARI DE MARÇ 2015: Alguns proveïdors no cobraran perquè l'oposició no aprova un reconeixement extrajudicial de crèdits.


El govern municipal explicava que corresponia a factures per valor de poc més de 26.000 euros que, com sol passar a finals d'any, corresponen a treballs fets a finals del 2014, les factures dels quals es solen presentar enguany i, per tant, fora del termini comptable de l'any necessitant eixe reconeixement de crèdits. En resum una pràctica normal.

L'oposició va impedir l'aprovació del reconeixement extrajudicial, cosa que farà que alguns proveïdors tarden més a cobrar. I el bo de tot és que el motiu, pensem, era solucionable perfectament si s'hagueren demanat explicacions on calia, la Comissió d'Hisenda.

Al que anàvem: El PP va posar reparos a una factura de 701 euros corresponent a l'edició d'una revista que fa balanç del "I Cicle d'Economia i Territori a Tavernes". La senyora Imma Tudela va dir que ningú l'havia vista, i ens recordava Santo Tomás: si no la veig... quan deixava entrevore que segurament ni existia la revista perquè havia preguntat a la tècnica i no li havia donat raó.


Josep Llácer, de Compromís, li ho va aclarir, li va dir que la revista existia, que està pendent de presentació, cosa que es farà en una pròxima sessió del cicle i que no havia preguntat al tècnic de Foment que porta l'activitat. Llacer va animar a la regidora Tudela a assistir a les sessions del cicle i va dir que no es preocupara que li n'enviaria una quan es presentara.

La revista existeix. I es presentara quan el regidor responsable i la resta d'entitats que col·laboren ho consideren, no quan ho vulga el PP, per damunt de que es crega o no els aclariments que li fan.

Tampoc comprenem com la senyora Tudela torna a caure una altra vegada en el mateix error: ja li'n va passar una bona quan va posar en dubte i, com no s'ho va creure, van fer una nota de premsa dient que el Festivern no disposava dels permisos i documentació que calia. Després es va demostrar la clavada de pota de la nota.

Ara, ara igual li'n torna a passar una altra perquè ja hem llegit en un blog del PP insinuacions del tipus de que "l'assumpte fa mala olor, molt mala" "una inexistent revista... Una teòrica revista que ningú ha vist. Una teòrica revista que ningú sap res d'ella" i per acabar si "estem davant un delicte de falsedat en document mercantil".

I això ¿al final resultara una altra clavada de pota, com la del Festivern quan es va dir que no disposava dels permisos i documentació?. No anem a avançar-nos ni a llevar-li protagonisme a la presentació futura. Com a mostra un botó: la portada. A l'interior 24 pàgines a tot color, resum de totes les xerrades i accions del cicle.

Al final, a pagar-la els proveïdors!! Ai, Santo Tomás!!!
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

I després direu que no teniu informació privilegiada : Una revista que ningú coenix, ni l'alcalde, i vosaltres ja la teniu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs, no. És que hem fet un conveni amb la CIA perquè ens esbrine tots els secrets.

Simplement hem fet el que pot ser alguns devien haver fet ahir i no armar tant de revol: Val, Sr. Llácer, ens esperem a que la presenten, però envie'ns la portada i si vol algun detall mes. I assumpte tancat.

Anònim ha dit...

Els pperos karinos sociolistos no van a cap sessió que no cobren. Ara ja no els interessa als listos pagar als proveïdors. Açò és tindre criteri, però propi i a conveniència politica. Al poble que li donen. Impresentables, indecents i inmorals

Anònim ha dit...

Que nerviosos estan els amics de la butjaca ajena... Informació privilegiada es saber en quins terrenos van a fer un PAI, no saber de la existencia de una (caguerà) de revista... Nerviosets esteu eh? I Alfonso Grau, ha dimitit ja? O això també és informació privilegiada? Que poc vos queda pocavergonyes...

Anònim ha dit...

Si la revista no està feta i entregada,però si facturada i cobrada,s'està fent un greuge comparatiu amb els demés proveïdors. Si el tema de la revista és en concepte de disseny,s'ensenya el disseny,si és físicament,no es pot presentar factura fins l'entrega del producte,com els demés serveis i obres.

Anònim ha dit...

Poseu en pdf les 24 pagines interiors i m'ho creuré. Guanyarieu credibilitat. Els polítics depenen molt d'això,de la confiança.

La Cotorra de la Vall ha dit...

En el seu moment i hora les posarem. Estigues tranquil/·la.

Si no el creus el que diguem ¿què fas llegint-nos?

Anònim ha dit...

Que qué faig llegint ací? Comprovant la manipulació. Tinc una coseta però no vullc ensenyar-la ara,per a demostrar que la tinc. Va,home,va,la ensenyareu quan la tingueu feta! Au,al menys ja teniu feina,i de segur que així es gasteu en el que es debia els 700€ de la revista. Ara,feta o no,com ningú la pot llegir,demostra que eixa feina està pagada molt abans de aprofitar el producte. Jo així també vullc ser proveïdor. Amb quí n'hi ha que eixir a passejar?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ja està feta. Des de fa temps.