L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 3 de març del 2015

PLENARI DE MARC 2015: L'Ajuntament de Tavernes destina 100.000 euros a la fundació ADISVA.




Unanimitat.
La proposta del govern de Compromís va ser aprovada per unanimitat pel plenari, amb la qual cosa es destinaran a ADISVA els diners suficients per iniciar les obres d'acabament, dotacio de mobiliari i equipament del taller per a persones discapacitades.

El consistori de Tavernes va aprovar per unanimitat la proposta presentada pel govern de Jordi Joan, de Compromís, d'efectuar una modificació de crèdit de 100.000 euros en el pressupost prorrogat del 2014 i destinat al centre ocupacional de l'Associació de Discapacitats de la Valldigna (ADISVA).

La proposta va ser presentada pel regidor d'Hisenda, Perfecto Benavent, i l'aprovament obri la porta a una pròxima firma del conveni amb ADISVA, mitjançant els diners del qual l'entitat podrà acabar, moblar i dotar el centre per poder iniciar les activitats.

L'edifici d'ADISVA es troba ubicat en el Polígon el Pla en un solar de 600 metres que va donar l'Ajuntament a l'associació per aquesta finalitat. Aquest edifici consta de dues plantes més un terrat, on s'ubiquen els despatxos, sales auxiliar i altres serveis, i també disposa d'una zona zona taller de grans dimensions i molt ben il·luminada que podrà acollir fins a 40 alumnes.

L'execució del projecte d'aquest taller ocupacional va començar a ser realitat en el moment que va aconseguir els terrenys, donats per l'Ajuntament, i valorats en 200.000 euros. No obstant això, l'aportació de l'Ajuntament s'ha plasmat també en diverses ajudes que han fet arribar l'aportació total a 409.000 euros.

La resta d'aportacions per a les obres han vingut de la Generalitat (200.000 euros); la societat civil i empreses de la Valldigna (218.000 euros), la Diputació (38.000 euros) i la Mancomunitat de la Valldigna (3.000 euros). 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ha tardat però al final s'ha aprobat per unanimitat.