L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de març del 2015

Prego de Setmana Santa i concert del Cor Marinyén


L'església de Sant Pere va acollir ahir per la nit el Pregó de Setmana Santa enguany protagonitzat per l'abat de la col·legiata de Gandia, Àngel Saneugenio.

En acabar, el Cor Marinyen, dirigit per Fran Lledó, va oferir als assistents un concert de música sacra amb obres com "Santo" de Shubert, "Signore delle cime" de Guiseppe Demarzi, "Oh, Rostro lacerado" de Bach, "Kyrie Eleison" de Brahms, "Ave Verum Corpus" de Mozart i "Ave Maria Guaraní" d'Ennio Morricone, entre altres obres.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Jordi Joan, i regidors de la corporació
-