L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 1 de març del 2015

Tavernes va celebrar ahir la "Crida" fallera 2015



La tradicional “Crida Fallera” va tindra lloc ahir per la vesprada des de la balconada de l’Ajuntament. Les comissions falleres de Tavernes s'havien reunit a la Plaça Major després del passacarerr que servia per arreplegar a la fallera major de Tavernes, Sara Tur i Penades, i aixi celebrar amb tota la solemnitat l'acte que obri formalment la festa fallera del 2015.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, com a president nat de la FdF Junta Local va obrir els parlaments, amb referència al valor patrimonial de les falles com a festa tradicional, festa de germanor i convidant a tots a sumar-s'hi i gaudir-ne.



La fallera major, Sara Tur i Penadés, va presidir el balcó principal de l’Ajuntament, entre els dos presidents de la FdeF, el nat que es l'alcalde i el efectiu, Ximo Felis, per lloar i ensalçar un any més la festa, amb paraules d'afecte i estima a tot el món faller de Tavernes al qual representa, va nomenar les falles seguint l'ordre d'antiguitat de fundació, i sempre amb el desig d'unes bones festes falleres, a les quals convidava a viure amb alegria, germanor i il·lusió. 

La faller major va recordar con les falles representen una manera de viure de les tradicions i va recordar que són festa i il·lusió, però també superació en fer de la festa monuments d'arts que son ofrenes per als sentits.

La fallera major va acabar amb el tradicional crit de "les falles ja són ací" que va ser corejat pels centenars de fallers i fallers de totes les comission que omplien la Plaça Major. 



Els reunits a la Plaça Major interpretaren "L'himne a Tavernes" abans de continuar amb la signatura del document oficial de la "Crida", cosa que es feia des de dalt de l'entaulat pels presidents de la FdeF, presidents de les comissions i falleres majors.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Visquen les falles de Tavernes i la seua fallera major!

Anònim ha dit...

Amb caloret o sense caloret?

Anònim ha dit...

Sense les burrades de Rita segur.