L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 9 de març del 2015

¿Visita o propaganda electoral? Més d'una cinquantena de veïns majors de Tavernes visiten la Diputació

Fotografia: web de la Diputació
Més d'una cinquantena de veïns majors de Tavernes van viatjar a València fa uns dies  per a participar en el programa provincial de la Diputació "Sona València per als Majors". L'excursió va incloure la visita als palaus de la Batlia i la Scala  i un recorregut pel Museu Taurí, la Plaça de Bous i els museus d'Etnologia i Prehistòria de La Beneficència, on ha finalitzat la jornada després d'un dinar de germanor i un espectacle musical.

El president, Alfonso Rus, els va rebre i en la sala de plens va contar la història de la institució provincial, i els va informar dels programes com el de teleassistència, on va dir que la Diputació inverteix 3 milions d'euros anuals per a "poder donar servici a més de 16.000 persones de tota la província, que necessiten este tipus d'atenció" i va destacar la professionalitat i la humanitat de les persones que formen part del programa.

A la recepció i actes va assistir el regidor de Tavernes, Manuel Vidal, que va donar les gràcies a la institució per l'ajuda als consistoris més menuts i, expressament, per donar a conéixer el seu patrimoni a través del programa "Sona la Dipu per als majors".

La noticia i la foto l'hem extreta de la web de la Diputació. En la  web en altres noticies ens parla de la participació de Benissano, Sollana,Canals, Terrateig, Cullera, Genovés, Barxeta, Betera, Xiva, Guadasequies, Massalavés..... i sempre els veïns acompanyats pels seus alcaldes, del PP.  En el cas de Tavernes no va ser l'alcalde, sinó un regidor del PP.  
Si l'alcalde valler fora del PSOE, EU o de qualsevol partit, nosaltres ho preguntaríem igual: ¿sabia res d'aquesta visita l'Ajuntament? ¿Va ser informat o convidat l'alcalde com sembla ser s'ha fet en les altres localitats?
Està clar que la visita no era un acte de partit, sinó d'una institució la Diputació que paguem amb els nostres impostos tots els valencians i valencianes. I davant això ens preguntem: ¿Quins van ser els criteris de selecció dels veïns? ¿Es va informar a tots els possibles interessats de Tavernes que podien participar del viatge? ¿Qui va ser l'encarregat de passar la veu o convidar els viatgers?

Perquè és lamentable - per no dir un qualificatiu més gros- que un viatge que amb prou seguretat s'haurà pagat amb els impostos de tots, al final s'haja convertit en propaganda electoral per a algun candidat i algun partit. 
Ara igual nosaltres som mal pensats...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Propaganda electoral.

Anònim ha dit...

I tant que és propaganda. Manolo Vidal també és un veí major de Tavernes o ha anat a saludar al seu "amigatxo"?

Anònim ha dit...

Campanya electoral amb diners de tots, no canviaràn mai, fins que els canviem!

Anònim ha dit...

Campanya electoral clarament.
I sobre les qüestions de l'Administrador:
"Quins van ser els criteris de selecció dels veïns? ¿Es va informar a tots els possibles interessats de Tavernes que podien participar del viatge? ¿Qui va ser l'encarregat de passar la veu o convidar els viatgers?"
Ja sabeu com funcionen estes coses,igual que quan es fan cursos te monitors i estan ja inscrits simpatitzants del Bloc abans inclòs de publicitar oficialment el curs.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Vosté sap que el que diu sobre cursos de monitor és inexacte.
Un grup de persones (que no tenien res a vore amb el Bloc) va organitzar fa uns anys un curs esportiu i va considerar oferir-lo a l'Ajuntament per completar places i buscar patrocini. I cosa lògica, els primers apuntats van ser els organitzadors. No hi ha més.

Anònim ha dit...

No interesa dir la veritat sobre el curs,no? Manipula,que algo queda.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Vas dir la teua, i t'hem dit la nostra sobre eixe curs. Els inscrits primer dels quals tu parles eren el grup que havia organitzat. I debat acabat.
En debatre temes d'interés personals no hi entrem.