L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 4 d’abril del 2015

Activitats a la platja amb motiu de les festes pasqüeres

Zona de jocs
Estem en ple cap de setmana pasqüer, dies de festa que, com tothom coneix, a la nostra ciutat es perllonga com a festiu fins el dilluns. El Mercat d'Artesans que començava a funcionar dijous, continuarà tot el cap de setmana fins el dia dilluns, i  és d'esperar que amb més afluència donat el caràcter festius d'aquests dies i que molts persones han pres com a destinació la platja per passar els dies de festa. No solament tenim el mercat, car s'ha pensat per als menuts un espai com a ludoteca, amb tallers de pasqua, jocs tradicions i atraccions en horari de 11'30 a 14 hores pel matí i de 17 a 22 hores per la vesprada.

La fira obrirà a les 11'30
Per tant, si passeu el dia a la platja o voleu acostar-vos-hi amb els vostres fills teniu un temps ocupats i distret per als menuts. 

I per a demà diumenge 5 d'abril en la zona de Padur s'anuncia l'actuació de l'Orquestra Montecarlo, patrocinada per la Mancomunitat de la Valldigna, mentre que per al diumenge, dia12 d'abril, vespra de Sant Vicent, l'actuació de Rai Band, a càrrec del Pub Padur. 
-