L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

diumenge, 19 d’abril del 2015

Actuació de l'orquestra i banda infantil de Tavernes a Terol


Assaig de l'orquestra

 Aquesta vesprada les orquestres i bandes infantils de l’Escola de Música “Mestre Arnau” de la nostra ciutat i de l’Escuela de Música “Antón García Abril” de Terol han protagonitzat les actuacions musicals previstes en aquella ciutat aragonesa on, com ja hem informat, han viatjat els vallerets per correspondre la visita que els aragonesos ens feren fa unes setmanes. 

Els primers en actuar, aquesta vesprada, han estat les orquestres infantils en el claustre del bisbat de Terol. De les actuacions de les orquestres i posteriorment de les bandes en la seu de la societat de Terol us oferim unes imatges. 
 
  Cal indicar que hi ha hagut també uns actes protocol·laris de les entitats, on el director de l'”Orquestra de Terol” ha comentat que està molt content per l'intercanvi de músics ja que ho veu com un al·licient molt bò per el futur dels xiquets. També i amb motiu de la presència en l’expedició del tinent alcalde, Perfecto Benavent, ha remarcat que és una gran alegría vore a un representant de l’Ajuntament recolzant la música del seu poble.
 
 
Perfecto Benavent en el seu parlament ha explicat quin considera que ha de ser el paper a efectuar pels Ajuntaments i ha dit el que creu s'ha de fer i que és el que fa Tavernes. El regidor els ha regalat 5 DVD de l’estança a Tavernes i en correspondència ha rebut una imatge del "torico" dalt d’una torre típica del mudéjar de Terol.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que gran treball que ha fet possible la SIUM, els músics, els directors de l'oquestra i de la banda infantil, els/les organitzdors/es, i gran treball també de la Cotorra que gràcies a tú em pogut estar informats de primera mà!!!

Anònim ha dit...

Ei, no t'hoblides de l'ajuntament que també ho ha fet possible!!!