L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 d’abril del 2015

Ahir va tindre lloc la Fira del Llibre d'Ocasió organitzada per Càritas

Imatge de la fira i la rondalla infantil actuant. 
El Mercat Municipal, com ja es tradicional, va ser el lloc de celebració de la Fira del Llibre d'Ocasió Organitzada per Càritas i que va tindre com a complement la possibilitat de tastar bunyols i algunes altres menges casolanes per poder berenar i passar una bona estona solidària.
 
El regidor de Cultura va visitar la Fira del Llibre
Caritas va estar arreplegant al llarg de la setmana els llibres que ahir es posaven a la venta i que es podien adquirir sota la fòrmula "Tu li poses el preu". L'aparador completament ple i entre els exemplars es podien trobar llibres de totes classes, estils i edats perquè ningú se n'eixira sense el seu exemplar. L'acte va estar amenitzat per la rondalla infantil del Col·legi Sant Josep Patronat.l

Un gran exit de l'entitat Critas que en les respectives parròquies locals dirigeix Mila Salinas i Felip Verdú, i una mostra que menudes coses poden ajudar a assolir un gran objectiu. 
 
Els polítics locals felicitaren i xerraren amb els responsables  de Cáritas
La fira va rebre la visita del regidor de Cultura, Evarist Sansaloni, que estava acompanyat per membres del govern municipal, així com de representants d'altres partits polítics i de candidats a les pròximes eleccions locals que saludaren els responsables i col·laboradors de Càritas i departiren entre ells els temes d'actualitat local.