L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 3 d’abril del 2015

Avui ha tingut lloc pels carrers de Tavernes la processó de l'Enterrament.


Avui s'ha celebrat la processó del Sant Enterrament, amb la qual es tanca el cicle processional fins l'Encontre que tindre lloc el diumenge. Us oferim unes imatges de la processó d'anit, potser la més multitudinària després de la "baixa".

La processó ha gaudit de la presència de confraries que han processat acompanyat la imatge jacent de Jesucrist i molts vallers i valleres sobre les voreres dels carrers per on transcorria. La processó l'ha oberta i tancada la banda de música. La corporació i govern municipal, presidit per l'alcalde Jordi Joan, hi han participat també.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

De no ser govern local Compromís,estes noticies serien noticies a La Cotorra? Això s'en diu oportunisme i no deixa en bon lloc als defensors de les ideologies,si encara en queda d'això en la política.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ací ens passa com en els diaris: quan vénen festes grosses notícies no hi ha i fets que habitualment no es publicarien es publiquen perquè la gent tinga alguna cosa a llegir i perquè al cap i a la fi són tradicions que poden o no agradar. A qui li agrada va a la processó i ho llig, i a qui no li agrada, ni va ni ho llig.