L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 2 d’abril del 2015

Compromís reivindica al Mercat de Tavernes els productes de la terra v


Compromís ha aprofitat avui dijous, dia de mercat tradicional a Tavernes e inici de festa per a molts, per a repartir el seu darrer butlletí "Infocompromís" alhora que per reivindicar un producte tan nostre com és la taronja i en aquest cas el suc de taronja.


Les persones que al llarg del matí s'hi han acostat a la parada de Compromís han rebut un got de taronja d'origen Tavernes i recent espremuda per tres persones amb el carnet de manipulador, junt al darrer butlletí informatiu de la coalició.


Els veïns han pogut parlar amb els regidors i l'alcalde, Jordi Joan, i preguntar per diverses qüestions ciutadanes i alhora prendre un got de suc de taronja, motiu que ha servit també per fer algun comentari sobre la nefasta política que l'Administració de l'Estat i Autonòmica han dut aquests anys i que ha propiciat l'abaratiment del preus i la desfeta del mercat citrícola.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Apart de fer taronjada,Jordi Juan que més ha fet en quant a política local agrària que es puga quantificar en millores?

Anònim ha dit...

Les competències agrícoles no son municipals sinó de la Generalitat i de l'Estat.
Per tant poca cosa es pot fer, a banda de tancar per a sempre els PAIs Bancaja i Granata Golf que han estat causant de la nostra destrossa agrícola i haver fet algunes (prou) xerrades i donar informació als llauradors, a les quals podem deduir que no assistires.

Anònim ha dit...

I si les competencias agrícoles no son locals, porque hi ha un regidor d'agricultura?
I si es poden fer coses. Falta la voluntat, hi han molts xicotets emprendedors que es defenen ells la seda propia produccio i ho están frente sols. Sense CAP tipos d'ajuda.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.